RECONEIXEMENT

Raons de pes per estudiar un màster a l’EAE Business School

Aquests són els motius pels quals aquest centre s’ha convertit en una de reconeguda oportunitat de formació especialitzada

Raons de pes per estudiar un màster a l’EAE Business School
1
Es llegeix en minuts

EAE és la institució educativa que s’ha posicionat al Top 20 de les millors Escoles de Negocis europees per estudiar un MBA, segons Bloomberg 2021; al Top 28 de les millors escoles de negocis del món, segons ‘América Economía’, i així mateix es considera com la 3r millor empresa del seu sector per treballar segons els universitaris (Merco Talento Universitario 2021), entre altres reconeixements.

Compta amb un model formatiu sòlid i flexible. La metodologia busca un objectiu simple: oferir una experiència formativa que faciliti la transformació individual i potenciï el talent. L’estudiant pot desenvolupar un aprenentatge acompanyat però autònom, evolutiu en la parcel·la personal i professional, i connectat amb la realitat de l’aquí i l’ara. 

Entrepreneurship & Innovation Network, és l’espai per als qui comparteixen un esperit emprenedor, aquest que com a escola compromesa porta en el seu ADN. Un lloc dual on es troben emprenedors i inversors, creadors i impulsors.

En l’esmentat espai creatiu s’ubica l’EAE Lab, l’incubador de negocis que potencia el desenvolupament de projectes empresarials dels estudiants. Una iniciativa de ‘mentoring’, orientació i formació l’objectiu final de la qual és connectar emprenedors amb inversors i Business Angels.

Notícies relacionades

Una altra de les raons per considerar aquesta escola com una bona elecció és el Talent for Impact, un pla de desenvolupament personalitzat. És el lloc on conflueixen els interessos dels estudiants i els de les empreses que busquen els millors candidats per a les seves organitzacions. Es tracta d’un ecosistema on el talent troba la seva via de transformació, i on les iniciatives empresarials es concreten. 

Cal destacar també l’existència d’una consolidada comunitat d’alumnes: ‘lifelong learning’ perquè a EAE el progrés dels estudiants no acaba quan acaben els seus estudis, sinó que, d’alguna manera, tot torna a renovar-se per a ells. Alumni EAE és una iniciativa conjunta d’estudiants, antics alumnes, claustre i comunitat empresarial que dona continuïtat als més de 80.000 alumnes a través de serveis exclusius dins de 5 àrees: desenvolupament professional, formació contínua, ‘knowledge’, ‘networking’ i club de beneficis.

Temes:

Apunts