Mamarazzis

Mamarazzis: Ángel Cristo Jr, de víctima a botxí

Mamarazzis: Ángel Cristo Jr, de víctima a botxí

TELECINCO

2
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Ángel Cristo Jr ha arribat a les nostres vides per fer bo Kiko Rivera. Pensàvem que la tele amb la presència de fills violents carregant contra la seva mare s’havia acabat. Pensàvem que el cor passaria a ser blanquet i familiar. I pensàvem també que pagar aquests éssers per aquest tipus de testimonis no tornaria. Però sí. Ha tornat a passar. El programa ‘De viernes’ (Telecinco) s’ha gastat 120.000 euros en el fill de Bárbara Rey perquè en dues aparicions vomiti anècdotes dignes de pel·lícula de terror contra la seva mare i la seva germana.

Que si Bárbara el drogava posant-li Orfidal al biberó, que si va haver de fer fotos a la seva mare mentre mantenia relacions amb el rei Joan Carles, que si la seva germana Sofia va començar a drogar-se amb 13 anys, que si la seva mare es gastava tots els diners al casino, que si havia d’anar a prestamistes per negociar els deutes de la seva mare, que si aquesta l’explotava com si fos la Ventafocs de la casa... I com a última afirmació va afegir que el pare els va maltractar, però que la seva mare li va fer molt més mal.

És clar, és clar, el teu pare és un maltractador que gairebé us mata, però la dolenta és la mare. La misogínia no s’hereta, però està clar que s’aprèn, i Ángel Cristo Jr va aprendre el pitjor del seu pare i, per a súmmum, no ha fet res per formar-se i desaprendre. 

Les Mamarazzis per aquests temes sempre consultem la nostra amiga Alicia López, una navarresa instal·lada a Salillas del Jalón especialitzada en temes de violència de gènere. Alicia hauria de ser al ‘De viernes’ remarcant cada intervenció masclista perquè tothom aprenguéssim una mica. Però com que de moment no pot ser, nosaltres l’escoltem atentament. Ella ens assegurava que, en cas de no ser rics i famosos, Ángel i Sofía Cristo haguessin acabat en un centre tutelat. Una família com la seva, totalment disfuncional, amb un pare maltractador, una mare amb problemes de ludopatia i uns fills consumint des de ben joves, de ser pobres i d’haver viscut en algun barri marginal, serveis socials hauria actuat d’ofici. S’hauria protegit els fills per damunt de tot. Desgraciadament, això no va passar. 

Notícies relacionades

Per entendre una mica més el testimoni i el perquè d’aquesta aparició d’Ángel Cristo Jr s’han de conèixer diverses coses. Els seus problemes amb la mare de la seva filla el van portar a passar una nit al calabós per, suposadament, haver-la maltractat. Ángel té un règim de visites amb la nena molt reduït i controlat. Tampoc ha pagat la pensió que li correspon com a pare i, just per això, s’explica la necessitat d’ingressos immediats.

Aquesta part de la història s’està obviant a Telecinco però no en altres mitjans de comunicació. Ángel, que evidentment va ser una víctima dins un entorn familiar molt perillós, s’ha convertit en un botxí capaç de tot contra les dones que té a prop. De tot per diners. És un home perillós de qui s’obvien algunes informacions. Nosaltres no ho farem. Nosaltres no dispararem contra Bárbara Rey. I si ho fa ell, no aplaudirem.