Mamarazzis: Diguem que parlo de Bertín
3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Bertín Osborne fa uns quants mesos que està d’actualitat en l’univers rosa per la seva frenètica activitat sentimental. El cantant, sempre desbordant d’envellida masculinitat ‘manspreading’, no deixa de protagonitzar historietes relacionades amb aventures, infidelitats i, com a colofó, ja derrapant, una presumpta paternitat sorpresa. 

Des de la seva separació de Fabiola Martínez, fa gairebé 3 anys, després de 20 de relació, s’han anat destapant diverses relacions amoroses ocasionals que el cantant ha mantingut al llarg d’aquests anys. Alguns d’aquests afers han sigut confirmats per les protagonistes. D’altres, han sigut destapats per periodistes, com ha passat amb Gabriela Guillén, a poques setmanes de donar a llum un nadó d’Osborne, o amb l’últim embolic de Bertín que ha vist la llum: la catalana Marta, una relació destapada per les Mamarazzis en exclusiva. L’esteticista Chábeli Navarro, la cantant Enna o l’actriu Marcia di Lele són algunes de les dones que també han assegurat haver tingut un «rotllet» amb el Casanova espanyol. ¡Ha sigut un no parar! 

Ens consta que Bertín Osborne està molt enfadat amb les Mamarazzis per haver revelat detalls de la seva amistat especial amb aquesta jove barcelonina. Una jove morena, molt atractiva, amb qui ha mantingut una relació intermitent des del 2017. Tan disgustat està el cantant andalús que ha decidit enviar un burofax a una cadena de televisió en què les Mamarazzis som tertulianes, per demanar que es deixi de parlar de qualsevol qüestió relacionada amb la seva vida privada i sentimental. El document és una clara advertència de l’artista; en el cas que algun periodista continuï explicant detalls dels seus embolics amorosos, interposarà una demanda contra ell i el mitjà que representi.

Les Mamarazzis, convençudes de la veracitat de la nostra informació i amb proves sota el braç, continuem insistint perquè la protagonista ens doni una entrevista i sigui ella qui parli en primera persona de la seva història amb Bertín. De moment, el nostre afany no està obtenint el resultat que ens agradaria. A més, podem confirmar que no som les úniques periodistes que s’han posat en contacte amb la jove. Un important canal de televisió i una revista del cor també estan interessats a poder tenir el relat de Marta, perquè sigui ella qui expliqui la seva experiència com «amant» d’Osborne.

Marta escolta ofertes

Notícies relacionades

Ens consta que Marta ha començat a valorar la possibilitat d’explicar la seva història amb Bertín a canvi d’una important suma de diners. De moment, sembla ser que només està escoltant les ofertes que li van arribant. «Marta no passa per un bon moment econòmic i potser no li vindrien malament uns calerons extra», addueix el seu entorn. Ja veurem com s’acaba el tema i si la tal Marta decideix o no fer un pas endavant. L’única preocupació de la noia és que el seu entorn laboral mai conegui el seu gran secret. Per la serietat de la seva professió, sempre ha amagat la seva amistat especial amb Bertín i li preocupa que, en cas de saber-se, li pugui portar algun problema. 

D’altra banda, Bertín Osborne, en el seu afany per desmentir aquesta història extramatrimonial, ha assegurat, a través d’una periodista aliada, que era «amic del marit de Marta» per intentar argumentar que mai hi havia hagut res més enllà d’una bonica amistat entre els dos. Ho desmentim. Bertín no és amic de la parella de Marta. És més, mai s’han vist ni conegut. En qualsevol cas, aquí ho deixem les Mamarazzis i només tornarem a parlar d’aquest fulletó en el cas que la protagonista decideixi donar la seva versió i explicar els veritables detalls de la seva relació amb el cantant.