Eterna joventut

El secret de Vera Wang i els 74 anys més ben portats del món: dieta a base de McDonald’s, dònuts i vodka

El secret de Vera Wang i els 74 anys més ben portats del món: dieta a base de McDonald’s, dònuts i vodka

INSTAGRAM (@verawanggang)

1
Es llegeix en minuts

Molts es pregunten quin és el secret de l’eterna joventut, i alguns semblen tenir-lo. La dissenyadora de moda nord-americana Vera Wang va complir 74 anys el mes de juny. No obstant, el seu aspecte no reflecteix gens aquest nombre. A simple vista, una llarga i frondosa melena, i una cara exempta tant d’arrugues com de maquillatge fan dubtar qualsevol persona que l’edat d’aquesta novaiorquesa sigui certa.

Notícies relacionades

A més a més, Wang assegura que no segueix dietes estrictes ni res que se’ls assembli; més aviat al contrari: hamburgueses de McDonald’s, berlines de Dunkin’ Donuts o vodka són només alguns dels productes que formen part del dia a dia de la dissenyadora. Més que a l’alimentació, ella creu que és la feina el que la manté «jove i estimulada»: «Mantenir-te ocupat és el millor antídot per a una bona salut», va dir en una entrevista la també mare de dues filles.

La dissenyadora de moda nupcial, de la qual es van fer ressò diversos mitjans després de desfilar amb faldilla i un top breu a la seva avançada edat, és tota una eminència a les xarxes socials, on comparteix posats amb les seves pròpies creacions per a més de tres milions de seguidors i deixa evidència de la seva impassibilitat física davant el transcurs del temps.