Consells pràctics

El truc del «clip» d’una tiktoker que soluciona un problema molt comú de les dones a l’estiu

Viral | El truc per acabar amb els escarabats a la primavera

El truc viral del paper per enfilar una agulla fàcilment

El truc del «clip» d’una tiktoker que soluciona un problema molt comú de les dones a l’estiu

Pilar Ibáñez (@piibre)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tiktoker Pilar Ibáñez, especialitzada en contingut sobre moda, té innombrables vídeos sobre ‘looks’ i ‘tips’ pràctics per vestir. Entre aquests consellsn’hi ha un d’especialment útil de cara a l’arribada de l’estiu. Es tracta d’un mètode tan senzill com eficaç per amagar els sostenidors a l’hora de portar samarretes tipus halter de tirants.

Notícies relacionades

El truc consisteix simplement a utilitzar un clip per unir les dues tires dels sostenidors en forma d’X. Si bé és cert que en el vídeo ho mostra des de la part davantera, la mateixa tiktoker recomana portar-ho a terme en la part posterior, de manera que la peça de roba quedi més ben amagada i conservi la forma original de les copes.

@piibre IG: PIIBRE ✨ #truco #trucodemoda #trucosdemoda #fashiontricks #trick #tricks #fashion #fashiontip #fashiontips #tip #tips #tipdemoda #leonesp #leonespaña #cuellohalter ♬ Dance party music(256414) – TimTaj

Es pot destacar que aquest remei únicament funciona en sostenidors amb tirants fixos, tal com especifica Ibáñez en el vídeo, que acumula més de 46.000 ‘m’agrada’.