No et creuràs el que fa aquesta turista amb la llagosta que compra en un restaurant

No et creuràs el que fa aquesta turista amb la llagosta que compra en un restaurant
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Antigament, era habitual acudir a una marisqueria o restaurant de luxe i trobar-se una peixera amb llagostes i altres crustacis vius. Quan el client escollia una peça, el cuiner o ‘maître’ acudia a la peixera amb unes pinces i agafava la peça per, posteriorment, cuinar-la al gust del consumidor.

Pel que sembla, al restaurant Gente di Mare, situat al nord-est de l’illa italiana de Sardenya, continuen fent-ho així. I per això no es van estranyar quan una turista suïssa, que estava de vacances amb el seu marit a l’illa, va triar un dels exemplars de la peixera de l’esmentat restaurant, al passeig marítim de la localitat de Gallura, el passat dia 14.

Sorpresa

Notícies relacionades

La sorpresa va venir després, quan la dona va demanar que l’hi posessin en un cubell amb una mica d’aigua i es va traslladar a la vora del mar amb la llagosta, d’un quilo de pes. Davant les mirades incrèdules dels amos del restaurant, Antonio i Gianluca Fasolino, la dona va acariciar suaument l’animal durant una estona mentre li xiuxiuejava suaus paraules. I després, el va llançar al mar. «Estava molt contenta, volia fer un bon gest», va dir a l’agència de notícies italiana Ansa Antonio Fasolino.

La notícia va aparèixer al diari local ‘La Nuova Sardegna’ i altres diaris italians, com ‘La Stampa’ i el vídeo s’ha viralitzat a les xarxes socials, amb comentaris a favor i en contra del gest de la turista.