A Sevilla

Detingut un empresari per vigilar amb GPS un treballador de baixa mèdica

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Guàrdia Civil ha detingut a Sevilla un empresari per vigilar amb GPS un treballador de baixa mèdica, un dispositiu que va amagar al cotxe de la víctima i que va contractar amb dades falses a nom d’una tercera empresa.

Segons ha informat aquest cos armat, la investigació es va iniciar a Mairena del Aljarafe (Sevilla) després d’una denúncia interposada per un ciutadà que va manifestar haver trobat ocult als baixos del seu vehicle particular un localitzador GPS.

Descobriment fortuït

El denunciant ho va descobrir de manera fortuïta a l’observar danys al seu vehicle mentre el rentava, moment en què es va adonar de la col·locació il·legal d’un localitzador GPS que va entregar als agents.

Durant la investigació, l’institut armat va establir una vinculació dels fets i va aconseguir identificar el presumpte autor, que va resultar ser el cap del denunciant, amb qui mantenia un conflicte laboral.

Delicte contra la intimitat

La Guàrdia Civil ha detingut l’empresari com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat, al qual se li imputen a més delictes de falsedat documental, danys i estafa.

Notícies relacionades

La imputació d’aquests delictes es deuen al fet que l’arrestat va utilitzar de manera fraudulenta una targeta SIM a nom d’una empresa de la província de Saragossa que no tenia relació amb els implicats i que va patir càrrecs bancaris de què no s’havien adonat, derivats de l’ús de la línia mòbil.

Les diligències instruïdes i el detingut han sigut posats a disposició del Jutjat d’Instrucció 8 de Sevilla.