Boxa

Com i on es pot veure ‘La velada del año 3’ d’Ibai Llanos

¿Qui són els participants de ‘La velada del año 3’?

Quan i a quina hora és ‘La velada del año 3’ d’Ibai Llanos

Quan i com es poden comprar entrades per veure ‘La velada del año 3’ d’Ibai Llanos

Com i on es pot veure ‘La velada del año 3’ d’Ibai Llanos

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més enllà del gran èxit dels directes a Twitch que fa Ibai Llanos diàriament, els esdeveniments que crea l’streamer també són un encert i generen molta expectació entre els seus seguidors. Quan el producte funciona es torna a repetir; per això, aquest any es portarà a terme ‘La velada del año 3’ dissabte vinent, 1 de juliol del 2023.

L’esdeveniment reunirà de nou diferents personalitats de l’entreteniment –streamers, youtubers, tiktokers i cantants– que disputaran sis combats de boxa. Les últimes dues edicions van ser un èxit rotund i no és estrany que l’esdeveniment es torni a repetir amb nous artistes convidats com Rosario Flores, Quevedo i Estopa, entre d’altres.

¿On es pot veure ‘La velada del año III’?

La tercera edició de ‘La velada del año III’ se celebra a l’estadi Cívitas Metropolitano de Madrid, que acollirà 60.000 espectadors. Per poder seguir els combats presencialment, les entrades van sortir a la venda el 4 de maig. Semblava impossible que es pogués aconseguir un ‘sold out’ amb una xifra tan elevada d’assistència, però l’streamer ho ha tornat a fer. En tan sols una hora, Ibai Llanos va aconseguir vendre totes les entrades per a ‘La velada del año III’.

Notícies relacionades

Però no ens hem d’alarmar, ja que la vetllada de boxa es podrà veure ‘online’ a través del canal oficial de Twitch d’Ibai Llanos, que a més comptarà amb la col·laboració de David Broncano, que és el comentarista convidat.

Artistes convidats

Ibai Llanos va anunciar al seu compte de Twitter sis dels vuit artistes que actuaran a ‘La velada del año III’. Sembla mentida, però podrem veure Rosario Flores i Feid actuant al mateix escenari.

  • Quevedo

  • Rosario Flores

  • María Becerra

  • Estopa

  • Feid

  • Ozuna