Rituals de Sant Joan per a l’amor

Rituals de Sant Joan per a l’amor
2
Es llegeix en minuts

Els rituals de Sant Joan són pràctiques que tradicionalment es porten a terme durant la nit del 23 de juny per celebrar el solstici d’estiu i atraure diners, salut, amor i bona sort.

Notícies relacionades

Per atraure els diners, per exemple, necessites una espelma verda o daurada (colors que simbolitzen els diners i el luxe, les joies). El llorer és efectiu per a qualsevol ritual amb què es vulgui atraure la bona sort.

I per atraure l’amor per Sant Joan, pots fer diversos rituals:

Bany d’herbes o plantes

Aquest ritual requereix una banyera. S’ha de preparar una infusió amb pètals de rosa, fulles de menta i lavanda. Posteriorment, es llança aquest líquid a una banyera plena d’aigua tèbia i s’hi submergeix la persona que vulgui atraure l’amor mentre pensa en la persona estimada que es vol atraure o, si no n’hi ha –en cas que no tingui una de concreta–, visualitzant com l’amor arriba a la seva vida.

Crema de desitjos

El ritual amb paper i boli és un dels més senzills i fàcils de fer. N’hi ha prou amb escriure en un paper els desitjos relacionats amb l’amor i les relacions i, durant la revetlla de Sant Joan, cremar el paper en una de les fogueres que s’encenen aquella nit, i deixar que el foc atragui el desig amorós.

Amulet de quars rosa

El quars rosa és un mineral i una pedra semipreciosa que representa l’harmonia, la tranquil·litat i l’amor. Ajuda a expressar les emocions i a regular els sentiments de gelosia i falta de capacitat per estimar. Al seu torn, potencia l’amor propi –clau perquè després pugui ser compartit amb una altra persona. La nit de Sant Joan has de portar un quars rosa per potenciar les teves energies amoroses i aconseguir una parella o, si ja estàs en una relació, per tenir cura de la relació d’amor que ja hi ha en la teva vida.

Passeig i/o bany al mar

El mar és un gran aliat per a l’amor. És romàntic, sol contribuir a fer paradisíac el paratge... Si vius a prop del mar, pots aprofitar la nit de Sant Joan per fer un tomb per la platja i, potser, atraure el desig amorós. Camina descalç sobre la sorra, sent la brisa marina i visualitza com les onades s’emporten qualsevol obstacle al teu camí cap a l’amor. Un bany a la llum de la lluna de Sant Joan també ajuda a purificar els amors fallits i a deslliurar-te’n del karma nociu.


Danses i balls amorosos

A moltes regions, les festivitats de Sant Joan inclouen danses i celebracions tradicionals. Participar en aquestes activitats festives no només és divertit, sinó que també et permet connectar-te amb l’energia col·lectiva i l’alegria que atrau l’amor. Balla al ritme de la música, disfruta de la companyia d’altres persones i permet-te obrir el cor a noves experiències amoroses.