Doble estimulació del clítoris: Així són els orgasmes femenins més intensos

Amb la doble estimulació es pot aconseguir un plaer molt més intens 

La marca de joguines eròtiques Platanomelón ha estrenat el Momba, un nou producte que combina el millor dels dos mons, el més trencador del succionador i l'estimulació interna

Doble estimulació del clítoris: Així són els orgasmes femenins més intensos

Shutterstock

4
Es llegeix en minuts
Aina Llorente

El plaer femení ha viscut bona part de la història a l'ombra i envoltat de tabús. La masturbació, per exemple, s'ha tractat sempre amb pudor, com si fos un acte immoral del qual ens hem d'amagar. En conseqüència, l'orgasme ha estat durant molts anys un misteri sobre el qual s'han construït molts mites. 

Les dades, per exemple, reflecteixen molt bé les diferències entre la masturbació femenina i la masculina i els tabús que encara aguaiten a la primera. Segons un estudi realitzat per la marca líder de joguines eròtiques Platanomelón, ells comencen a masturbar-se a la mitjana dels 13 anys, mentre que les dones s'iniciarien prop dels 16. La diferència també és molt clara amb la freqüència. Mentre ells ho fan cinc vegades a la setmana, elles tres. 

Per sort, en els últims anys, la societat està evolucionant i la bretxa es va reduint. "Encara que continua havent-hi molts tabús i falses creences en el que es refereix al sexe i les relacions, generant sentiments dissonants com vergonya, culpa i inseguretat, les converses sobre l'orgasme i la masturbació es van naturalitzant cada vegada més", explica Monica Branni, psicòloga i sexòloga de Platanomelón. I, en bona part, la revolució sexual que suposen els succionadors de clítoris, com el Mambo, ha contribuït a això. 

Desmuntant mites: l'estimulació del clítoris importa molt 

Com comentàvem, s'han construït molts mites de l'orgasme femení. Un dels més rellevants i que, sens dubte, ha marcat moltíssim la vida sexual de les dones i de les persones amb vulva és el fals mite de la dualitat de l'orgasme. L'experta de Platanomelón afirma que, segons la ciència, "la forma més habitual de sentir-ho és a través de l'estimulació de la vulva i del clítoris". 

El clítoris juga un paper essencial en l'orgasme femení

/ Shutterstock

"La dicotomia entre l'orgasme vaginal i clitorial és un dels motors que ens genera més insatisfacció sexual en les nostres relacions. En realitat, l'orgasme és una resposta reflexa que s'origina en el cervell i es pot aconseguir per diferents vies, entre elles, l'estimulació del clítoris o la vagina", assegura la sexòloga de Platanomelón. En aquest sentit, Branni apunta que "la penetració tan sols és una manera de sentir plaer i que, a més, és la que menys intervé a l'hora de desencadenar un orgasme". 

La importància de la doble estimulació: clítoris i zona G 

Que el clítoris jugui un paper tan important, no vol dir que la vagina hagi de quedar al marge. Precisament, en el seu interior es troba el famós punt o zona G. No es tracta d'un punt màgic com a tal, més aviat és una zona situada entre 3 i 5 centímetres a la paret frontal de la vagina que coincideix amb les estructures internes del clítoris. Per aquest motiu, tocant aquesta zona a través de la penetració vaginal amb penis, dits o joguines sexuals es pot sentir un plaer més intens. 

@platanomelon

¡Momba en el link del perfil! ¿Quién te lo va a regalar? 😳🎁

♬ TikTok All-Star (V2)

Per tant, si sumem l'estimulació del clítoris i la d'aquesta zona erògena situada a l'interior de la vagina, podem experimentar sensacions prolongades. "Estimulant el clítoris de manera externa i interna podem explorar un plaer diferent, més intens i, fins i tot, profund", afirma Branni. I, precisament, aquest factor és el que ha portat a Platanomelón a dissenyar una nova joguina sexual a partir del 'feedback' de la seva comunitat que revolucionarà la vida sexual de moltes persones: Momba, la combinació perfecta entre el succionador de clítoris i l'estimulació interna

Així és el Momba: La nova revolució de les joguines sexuals 

Si el succionador de clítoris va suposar una veritable revolució sexual, el Momba ha arribat per a consolidar-la. Aquesta nova joguina de Platanomelón és un succionador amb estimulació interna. 

Amb el Momba podràs estimular el clítoris externament, adaptant la succió amb els seus tres filtres; i internament amb la part inserible que, a més de vibrar, s'escalfa fins a 39°. Aquesta nova joguina de Platanomelón és perfecte per a tota mena de cossos, ja que l'extrem vaginal és flexible i s'adapta fàcilment cada cos. 

Una combinació tremenda perquè puguis deixar fluir la teva passió i sentir els orgasmes de manera més intensa. "Combinant diferents estimulacions en els genitals, aconseguim que hi hagi més sang en la zona pelviana. Això millora la sensibilitat i, com a resultat, s'assoleix una percepció més profunda i potent de l'orgasme", assegura la sexòloga de Platanomelón. 

Els beneficis de la masturbació femenina i l'ús de joguines sexuals 

L'autoconeixement sexual mitjançant la masturbació té una gran quantitat de beneficis físics i emocionals. "Sabem que millora la pressió arterial, el sistema immunitari, redueix els nivells d'estrès i ansietat percebuts i, a més, ajuda a agafar millor el son", apunta Branni. A tot això cal sumar-li que l'autodescobriment sexual eleva el desig, incrementa la sensació de felicitat i en consciència més sobre el potencial erogen que tenim

I si l'autoconeixement sexual es duu a terme amb joguines sexuals, millor que millor. "Està demostrat que utilitzar joguines com el Momba en la masturbació aporta un ampli ventall de sensacions, expandeix l'imaginari eròtic i ens proporciona més enteniment sobre el nostre plaer, una cosa essencial per a gaudir del sexe sol i en parella", explica l'experta de Platanomelón. 

La masturbació té una gran quantitat de beneficis

/ Shutterstock

I és que l'ús de joguines eròtiques no sols ha suposat una millora en un pla individual, sinó també una revolució social que ha aconseguit obrir el debat del seu ús a un altre nivell. Gràcies al succionador es va assolir trencar gran varietat de tabús i iniciar una revolució que segueix fins al dia d'avui i continuarà amb l'aparició de Momba. 

Estàs preparada per a una nova revolució sexual? Descobreix més sobre Momba. T'encantarà!