Xou sense entrada

Vídeo | Així es va viure el concert de Coldplay des dels voltants de l’Estadi Olímpic de Montjuic

  • Sense concert de Coldplay: una mare i una filla descobreixen a Montjuïc que han sigut estafades

  • Coldplay es corona amb 225.000 espectadors a l’Estadi Olímpic en els seus quatre concerts

  • Messi assisteix a l’últim concert de Coldplay a Barcelona

  • Almenys una vintena d’estafats amb entrades falses als concerts de Coldplay a Barcelona

Vídeo | Així es va viure el concert de Coldplay des dels voltants de l’Estadi Olímpic de Montjuic

@ibeyxd

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La banda britànica Coldplay va actuar aquest diumenge per quarta i última vegada a Barcelona, i va posar així el fermall d’or a quatre dates multitudinàries que, segons Live Nation, han batut el rècord d’assistència a un esdeveniment d’aquestes característiques: fins a un total de 225.000 persones van disfrutar de Chris Martin i els seus a la capital catalana. No obstant, aquesta xifra podria ser molt més alta si es comptabilitzessin aquells fans que es van quedar sense entrada per al xou i, tot i així, van optar per acudir als voltants de l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuic.

Notícies relacionades

Evidència d’això són vídeos com el que ha compartit l’usuari @ibeyxd, en el qual apareixen centenars de seguidors corejant les mítiques cançons de Coldplay i il·luminant amb els flaixos dels seus mòbils des dels afores del recinte on s’estava celebrant el concert. Les imatges han arribat a la mateixa banda de pop, que ha retuitejat la publicació disparant el número de ‘m’agrades’ fins als gairebé 26.000 en qüestió d’hores.

Pel que sembla, no es tracta d’un fet aïllat de l’última data, sinó que és una escena que s’ha anat repetint des que la banda formada a Londres ja fa gairebé dues dècades va aterrar a Espanya dimecres passat per seguir amb la seva gira ‘Music of the Spheres World Tour’.