Eno Alaric, ¿qui és el viatger del temps que prediu cataclismes i catàstrofes?

  • L’esborronador dibuix de Nostradamus sobre els fatídics esdeveniments que viurà Espanya

  • Les grans catàstrofes que castigaran la Terra durant les setmanes vinents

  • La temible predicció d’Eno Alaric que té data (molt) pròxima

Eno Alaric, ¿qui és el viatger del temps que prediu cataclismes i catàstrofes?

Twitter @ahervas_

2
Es llegeix en minuts

Eno Alaric, l’anomenat Viatger del temps, és un ‘tiktoker’ conegut a la xarxa social com Radianttimetraveler.

Alaric, que assegura que ve de l’any 2671, s’ha convertit en un fenomen viral de les xarxes socials per les seves prediccions catastròfiques. Mitjançant el seu compte de TikTok, Eno ha fet múltiples prediccions apocalíptiques que, de moment, no s’han complert.

«Espero ser capaç de canviar el futur que us espera, alertant sobre el que vindrà», explica en una primera publicació.

Posteriorment, avisa de successos extraordinaris que s’haurien d’haver produït i no van passar, com que el 30 de novembre del 2022 el telescopi James Webb es trobaria un planeta ‘mirall’ de la Terra, que el 8 de desembre del 2022 un meteorit impactaria contra la Terra i que el 6 de febrer del 2023 es descobririen unes antigues ruïnes que allotjarien la porta a una altra galàxia.

Alienígenes

Les prediccions d’Alaric també estan farcides d’invasions extraterrestres. De fet, si li fem cas, la fi del món no només és a prop, sinó que vindrà en forma de conquesta alienígena: el 30 de maig, el Viatger del temps assegura que hi haurà «més de 150 albiraments d’ovnis». Aquests objectes voladors no identificats pertanyen, sempre segons Eno Alaric, als Llunyans, una població extraterrestre que planeja envair la Terra.

És clar que els alienígenes ja haurien d’estar entre nosaltres: «Una espècie alienígena molt hostil ve a recuperar la Terra, no guanyarem. Un altre alienígena, el món del qual va ser destruït pels hostils, salvarà alguns de nosaltres. El 23 de març del 2023, unes 8.000 persones seran portades a un altre planeta habitable», havia explicat a Tik Tok.

Última patinada

L’última predicció fallida d’Eno Alaric ha sigut el tsunami que engoliria la costa oest dels Estats Units. Suposadament, el 15 de maig del 2023 s’hauria d’haver produït un dels tsunamis més grans mai vistos, una onada gegant que havia de destrossar la costa oest dels Estats Units i colpejar amb especial crueltat la zona de San Francisco.

Segons les prediccions d’Eno Alaric, s’havien de produir danys valorats en centenars de milers de milions i milers de persones havien de morir. Era, segons ell, una catàstrofe gairebé sense precedents.

Nou terratrèmol

Per si fos poc i al juny quedés algú viu –a part dels 8.000 que al març han sigut traslladats a un altre planeta habitable– els Estats Units tornaran de nou a estar a l’ull de l’huracà, especialment la costa oest (una altra vegada): el 12 de juny del 2023 es registrarà un terratrèmol de 9,5 graus en l’escala de Richter a San Andrés (Califòrnia). El moviment tel·lúric obrirà un avenc de 8 quilòmetres de profunditat i més d’1,5 d’ample i en sortiran espècies d’animals que estaven extintes, com la titanoboa, «una serp que pot créixer fins a arribar gairebé als 23 metres de llarg.

Notícies relacionades

Dos dies després, el 14 de juny, «12 persones rebran superpoders a causa d’una energia extrema irradiada pel sol». Aquests superpoders inclouran la «telepatia i la teletransportació». I com passa a qualsevol còmic de superherois, uns l’utilitzaran per fer el bé, mentre que d’altres l’utilitzaran per causar danys.

Finalment, el 18 de juny «7 persones cauran del cel des d’un forat de cuc creat de manera accidental».