«No tornarà a passar»

L’‘influencer’ Hasbulla Magomedov, arrestat a Rússia: aquest és el motiu

  • ¿Qui és Hasbulla Magomedov, la ‘miniestrella’ viral russa?

  • Hasbulla, sobre Cristiano Ronaldo: «Soc més famós que ell»

L’‘influencer’ Hasbulla Magomedov, arrestat a Rússia: aquest és el motiu

Twitter / @Hasbulla_NFT

1
Es llegeix en minuts

Amb només un metre d’altura i menys de 20 quilos de pes, el seu timbre de veu i la seva aparença corresponen a la d’un nen de 5 anys. Però Hasbulla Magomedov té en realitat 20 anys.

Va néixer a Makhatxkalà, la capital de la república russa del Daguestan, amb acondroplàsia, una malaltia d’origen genètic responsable de la gran majoria de formes de nanisme.

I fa un parell d’anys es va convertir de la nit al dia en una estrella de les xarxes socials, tant a Rússia com més enllà del seu país natal, i va acumular centenars de milers de seguidors en el seu compte de Twitter i milions en el d’Instagram i amassant importants sumes en publicitat a causa de la desimboltura i a l’atreviment amb què afronta la seva vida quotidiana.

Notícies relacionades

Ara, aquest ‘influencer’ amb cara de criatura ha sigut arrestat aquest dilluns, dia 8, al Daguestan acusat d’alterar l’ordre públic. Pel que sembla, i segons informacions de mitjans locals, Hasbulla estava celebrant el casament d’un amic quan van ser arrestats per no respectar les lleis de trànsit i causar molèsties a altres conductors.

La policia els va acusar d’infraccions administratives i el jove, després de viralitzar-se el vídeo, ha demanat disculpes a través del seu compte d’Instagram: «Vam decidir exagerar una mica. No tornarà a passar, gent. Ens disculpem. Vam jugar una mica i vaig haver de respondre. Jo no estava conduint».