Culebró del moment

Rocío Carrasco i Antonio David s’enfrontaran ben aviat: ja hi ha data per al judici

  • Rocío Carrasco passa a TVE després de ser apartada de Telecinco: «He pogut tornar a viure»

  • Canvi històric a Telecinco: nova etapa i veto per sempre a les trames de Rocío Carrasco, Kiko Rivera i més famosos

  • Antonio David Flores ja té data per seure al banc dels acusats

Rocío Carrasco i Antonio David s’enfrontaran ben aviat: ja hi ha data per al judici
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja hi ha una data establerta per al judici final entre Rocío Carrasco i Antonio David. L’ex guàrdia civil i excol·laborador de Sálvame s’haurà de defensar d’unes acusacions que podrien comportar penes de fins a quatre anys a la presó. Aquests dues celebritats que tant d’enrenou han causat en la premsa rosa s’ enfrontaran per fi després d’anys separats.

Notícies relacionades

El 6 de juliol serà la data en la qual se celebrarà el judici i és un dels moments més esperats entre Antonio David Flores i Rocío Carrasco. Totes les mirades se centraran a saber qui guanyarà aquestprocés judicial que ha durat anys. Es pot recordar que després de les mediàtiques declaracions que Rocío va fer per televisió i que deixaven en molt mala posició Antonio David, ella mateixa va denunciar el seu exmarit per un suposat delicte d’insolvència, que es castiga amb unes penes de presó de fins a quatre anys si es demostra que les acusacions són certes.

Segons la versió de Rocío Carrasco, el seu exmarit hauria amagat els seus béns per no pagar la corresponent pensió als seus dos fills, ara ja majors d’edat. El deute d’Antonio David amb la seva exdona ascendeix a 60.000 euros, amb la qual cosa, si perd el judici, haurà de pagar una quantitat de diners considerable i també podria anar a la presó.