Reacció a les xarxes

Els millors mems de Rihanna a la SuperBowl 2023

Durant una mica més de 13 minuts, l’artista de Barbados ha fet un recopilatori musical d’èxits com ‘Umbrella’, ‘Work’ o ‘Diamonds’

Els millors mems de Rihanna a la SuperBowl 2023

TIMOTHY A. CLARY

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

La matinada d’aquest diumenge ha arribat la Superbowl, un dels esdeveniments més esperats de l’any, i no només en l’àmbit esportiu, ja que ens proporciona en el seu mig temps (o half time) tot un espectacle musical. I l’elegida per realitzar la tasca aquest any ha sigut ni més ni menys que Rihanna, considerada per la revista ‘Rolling Stone’ l’artista més influent i exitosa del nostre segle.

Durant una mica més de 13 minuts, l’artista de Barbados ha fet un recopilatori musical d’èxits com ‘Umbrella’, ‘Work’ o ‘Diamonds’, acompanyat d’una impressionant posada en escena composta per desenes de ballarins i plataformes flotants sobre l’estadi State Farm Stadium, situat a Glandale (Arizona). Però la diva ens tenia una altra sorpresa preparada: Rihanna està embarassada del seu segon fill amb el raper nord-americà ASAP Rocky.

Milers de mems

Les reaccions dels internautes no s’han fet esperar, i les xarxes socials s’han inundat de mems sobre l’estat de la cantant, la seva esperada tornada a la música que sembla lluny de succeir i la seva actuació en l’esdeveniment.

Però l’embaràs ha sigut sens dubte el tema més recurrent. Un usuari ha ‘recreat humorísticament la possible situació del nadó al ventre de la cantant mentre realitzava l’actuació.

Un altre usuari també ha comentat que, ja que la cantant no havia revelat que estava embarassada, la gent dubtava a preguntar si estava gestant el seu segon fill: «Tots durant tota l’actuació preocupats per preguntar si Rihanna està embarassada».

Un compte de mems de la NLF també va tuitejar sobre el vestit de la cantant i la seva actuació:

Seguretat i promoció

Un altre tema del qual molts es van preocupar va ser la integritat física de la cantant. La qüestió és que les plataformes flotants que formaven part de l’escenografia de Rihanna es van començar a moure quan l’artista es trobava a més de deu metres d’altura (i embarassada). Així mateix, un usuari ha fet una comparació del moviment de la plataforma amb un famós videojoc.

Però la cantant no va desaprofitar ni un segon dels 13 minuts que dura el ‘halftime’: es va parar un moment i va dedicar uns segons a retocar-se el maquillatge amb un producte de la seva marca de cosmètics ‘Fenty Beauty’. Els usuaris de Twitter van anomenar Rihanna com una dona de negocis que sap aprofitar el temps, fins i tot alguns van recalcar que mai deixa de fer promoció de la seva marca, com a bona ‘businesswoman’, ni actuant.

Reaccions i nova música

Notícies relacionades

Altres celebritats tampoc van passar desapercebudes en l’actuació de la cantant, i tampoc s’han lliurat dels mems. Per exemple, la fotografia de la model Cara Delevingne ja ha fet la volta per tota les xarxes socials. La cantant Adele també es trobava en el punt de mira de molts fans, que no van malgastar cap moment per fer un mem d’ella i compartir-lo a les xarxes socials. «60.000 fans mirant a Rihanna simulant que estan veient els Eagles i els Chiefs», comenta l’usuari amb la cara de la cantant britànica.

Tots els fans de Rihanna esperen que la cantant torni a treure nova música, ja que porta des del 2016 sense publicar un àlbum. Molts esperaven que després de donar a llum el seu primer fill podria tornar a dedicar temps a la música, però tots ens hem vist sorpresos amb l’anunci que tornarà a ser mare (implicant això que podria alentir-se el seu nou esperat àlbum). «Quan he vist que Rihanna estava embarassada de nou i que no traurà música fins al 2050...»

Temes:

Rihanna