Clip de l’any

VÍDEO | El ball de la ‘haka’ de Gerard Romero que ha aixecat el públic assistent als premis ESLAND

  • Premis ESLAND 2023 de TheGrefg | D’Ibai Llanos a Gerard Romero: llista completa dels guanyadors

VÍDEO | El ball de la ‘haka’ de Gerard Romero que ha aixecat el públic assistent als premis ESLAND

ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El periodista i ‘streamer’ Gerard Romero ha sigut un dels grans protagonistes de la gala dels premis ESLAND 2023, organitzada per un altre creador de contingut, TheGrefg. Més enllà de convertir-se en guanyador per partida doble en les categories de millor cobertura informativa i millor clip de l’any, la cara de Jijantes FC ha deixat un dels moments destacats de la vetllada amb la seva particular ‘haka’.

En el moment de rebre un dels seus guardons, Romero no ha dubtat a compartir el ball que el va catapultar a l’estrellat amb tots els assistents a la gala celebrada a l’Auditori Nacional de Ciutat de Mèxic, que també han seguit els passos de l’exlocutor de ràdio nascut a Vilanova i la Geltrú.

«‘One, two three, four’»

Notícies relacionades

Més enllà de l’exhaustiu seguiment del mercat de fitxatges i les exclusives revelades sobre l’entorn del FC Barcelona, el canal de Twitch de Gerard Romero ha guanyat notorietat gràcies a l’excentricitat del periodista català. Els seus clips humorístics són l’additiu perfecte per a la informació d’última hora que comparteix amb els seus més de 400.000 seguidors a la plataforma de ‘streaming’.

Entre aquest tipus de continguts hi ha les famoses ‘hakas’, balls de breus que Romero exhibeix per agrair noves subscripcions o donacions al seu canal. Aquestes coreografies, amb el seu particular «‘one, two three, four’» van prendre especial rellevància quan el creador de la marca Jijantes FC va interrumpre una entrevista per videotrucada amb el futbolista Luis Suárez per començar a ballar. De fet, aquell moment li ha valgut per aconseguir el premi a millor clip de l’any.