Pla de futur

‘Piano, piano’: Íñigo Onieva no vol parlar de l’embaràs de Tamara Falcó

  • Tamara Falcó detalla a ‘El hormiguero’ com va ser la seva reconciliació amb Íñigo Onieva

‘Piano, piano’: Íñigo Onieva no vol parlar de l’embaràs de Tamara Falcó

INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de l’inesperat escàndol d’infidelitat d’Iñigo Onieva a Tamara Falcó, l’últim que s’esperava era la seva ràpida reconciliació acompanyada de la notícia bomba que confirma que la seva boda continua a peu de canó. 

La màxima prioritat del dissenyador de cotxes és enfortir la confiança que Tamara va tenir en ell i demostrar-li que el seu cor només li pertany a ella. Iñigo va veure l’oportunitat de segellar el seu amor en el viatge al Pol Nord que van realitzar a principis de gener, on va realitzar la segona demanada de mà que va rebre un sí rotund i evident.

La parella no va dubtar a compartir la seva unió i felicitat a les xarxes socials, a més d’anunciar que la boda serà lloc el 17 de juny a El Rincón, el palau que va heretar la marquesa de Griñón després de la mort del seu pare, tal com tenien previst abans de la infidelitat.

Aquest esdeveniment serà sens dubte un dels més importants i mediàtics de l’any, malgrat que el casament no serà massa gran i només hi assistiran els familiars i amics més pròxims, segons ha comunicat la revista ‘Lecturas’

Notícies relacionades

Cada vegada corren més els rumors d’embaràs, i és que Tamara no amaga el seu desig de ser mare i que no vol trigar gaire, ja que té 42 anys. Ha comentat que, en el cas que fos nen, li faria molta il·lusió anomenar-lo Carlitos, en honor al seu difunt pare.

Per la seva banda, Iñigo ha confirmat que malgrat que un dels seus plans sigui formar una família amb l’amor de la seva vida, la paternitat és un tema delicat que es prendran amb calma