Una cantant denuncia Shakira per plagi

  • L’artista veneçolana Briella va acudir al seu compte de TikTok per fer aquesta denúncia, que ràpidament es va fer viral

Una cantant denuncia Shakira per plagi

Eric Gaillard

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 2023 no ha fet res més que començar i Shakira ja ha revolucionat les hormones dels seus seguidors a l’anunciar el nou tema musical junt amb el ‘dj’ argentí Bizarrap. La cançó està plena de referències a la relació de la colombiana amb l’exfutbolista del FC Barcelona Gerard Piqué. El vídeo ha arrasat amb milions de visualitzacions a YouTube.

I una d’aquestes visualitzacions és la d’una usuària de TikTok que, a més, és cantant i que ha compartit un vídeo en què assenyala que la nova sessió del productor argentí amb la colombiana sona molt semblant a una de la seva creació.

Notícies relacionades

Es tracta de Briella, una cantant veneçolana que dimecres a la tarda (mateix dia en què es va estrenar la cançó de Shakira) va acudir al seu compte de TikTok per fer aquesta denúncia que ràpidament es va fer viral.

La polèmica està servida a causa de les similituds que comparteix amb el senzill ‘Solo tú’ de la cantant veneçolana Briella estrenat l’1 de juliol del 2022.