Picabaralla a les xarxes socials

Un restaurant de Girona acusa el parlamentari de Junts Jaume Alonso-Cuevillas d’intentar marxar sense pagar

  • L’exadvocat de Puigdemont i membre del Parlament s’embranca en una pugna a Twitter amb el Mimolet

Un restaurant de Girona acusa el parlamentari de Junts Jaume Alonso-Cuevillas d’intentar marxar sense pagar
1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Al parlamentari català de Junts per Catalunya Jaume Alonso-Cuevillas li ha sortit el tret per la culata. El que va ser diputat del Congrés dels Diputats ha llançat aquest dimecres un afilat dard en forma de tuit contra el Mimolet de Girona, un dels restaurants amb més bona fama de la capital gironina.

A través del seu compte de Twitter, l’exsecretari segon del Parlament català ha criticat el «preu desproporcionat» del restaurant, després de dir que havia estat dinant-hi aquell mateix dia –dimecres 7–. Però, a més, denunciava que l’«atenció [és] molt millorable». No obstant, no ha dubtat a lloar la seva «qualitat excepcional».

Fins aquí, tot correcte. Si calgués destacar algun però, es podria remarcar el clatellot desproporcionat en tan poc espai: en un tuit de només quatre frases i 14 paraules, la meitat de les frases són crítiques i només una és de lloança, ja que la primera és descriptiva.

Una ampolla de vi

Notícies relacionades

Però les dures paraules d’Alonso-Cuevillas, lluny de ser objectives, obeïen a una venjança personal, segons ha denunciat a través de la mateixa xarxa social el cap de sala de l’esmentat restaurant, Álvaro Ureña, que no ha dubtat a fer públic que les crítiques a Alonso-Cuevillas venien motivades pel fet que se l’havia enxampat intentant marxar sense pagar: «[...] ha volgut marxar sense pagar una part del que havia consumit», assegura Ureña en el seu tuit, a més d’acusar d’haver «faltat al respecte a una companya» i titllar-lo de «prepotent».

Pel que sembla, i segons ha desgranat Ureña a través de més tuits, Alonso-Cuevillas va intentar marxar sense pagar una part del compte, ja que el que volia deixar de pagar, presumptament, era «una ampolla de vi» que, sempre segons Ureña, es va beure «ell tot sol». I conclou amb una advertència: «No tornis. Mai».