Vehicle d’alta gamma

¿És possible falsificar un Ferrari? Sí, i et detenen per fer-ho

El cotxe, de la marca Toyota i modificat de forma artesanal, semblava a simple vista un esportiu de la marca del Cavallino Rampante

Detenido un joven italiano por falsificar un Ferrari F430 de manera artesanal

Detenido un joven italiano por falsificar un Ferrari F430 de manera artesanal / Efe / Guardia de Finanzas Italiana (Guardia de Finanzas Italiana/EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jove italià ha sigut detingut per la policia d’Asti (nord-oest d’Itàlia) acusat de falsificar un Ferrari F430 que va construir artesanalment a partir d’un cotxe de la marca Toyota al que li havia modificat la carrosseria i l’aparença exterior.

El jove, de 26 anys, conduïa el seu fals Ferrari per les carreteres d’Asti quan va ser detingut fa uns dies en un control rutinari, segons ha informat aquest dimecres la Guàrdia de Finances.

Al cotxe se li havien substituït els escuts, els logotips, les llantes, les pinces de fre, el capó, els protectors de roda i el volant d’un Toyota MR Coupé de manera que simulava ser un dels famosos esportius vermells de la marca del Cavallino Rampante.

Confiscat

L’aparent Ferrari, que imitava el disseny del model Pininfarina –produït entre el 2004 i el 2009–, ha sigut confiscat per les autoritats, que han denunciat el propietari davant la fiscalia per l’«ús no autoritzat de marques registrades».

Notícies relacionades

La confiscació «d’un dels símbols més coneguts i estimats de l’estil italià al món» respon al «compromís permanent de la Guàrdia de Finances per lluitar contra les cadenes de subministrament il·legal de falsos ‘Made in Italy’», segons ha indicat la policia en un comunicat.

La falsificació del cotxe, que a simple vista podia semblar un autèntic Ferrari, ha sigut certificada per pèrits.