Conflictes d’escala

Un veí demana diners perquè un altre «pagui unes cerveses en un puto karaoke»

  • Segons la nota, a l’edifici, un dels habitants es posa a cantar a les sis del matí

Un veí demana diners perquè un altre «pagui unes cerveses en un puto karaoke»
1
Es llegeix en minuts

Conviure amb veïns conflictius que no respecten les normes de la comunitat pot arribar a convertir-se en un gran mal de cap, més si generen sorolls molestos a altes hores de la matinada.

Per evitar que aquests actes es tornin un hàbit i es normalitzi no respectar l’espai de cada resident, és aconsellable buscar un acord amistós amb el veí causant. Moltes vegades aquests no són conscients que estan molestant els altres amb les seves accions, és per aquest motiu que expressar-li les molèsties que provoca amb amabilitat és clau per acabar amb el problema.

En els casos que s’hagi avisat però no es vegi cap canvi en l’actitud del veí conflictiu, el recomanable és anar un pas més enllà i parlar amb el president de la comunitat de veïns o amb l’administrador de l’edifici. Aquest es comunicarà amb ell, ja sigui presencialment o a través d’una nota, per expressar-li les queixes justificades dels seus veïns. En el comunicat s’expressarà clarament que, si no deixa de realitzar l’activitat molesta, es podran iniciar contra ell les accions judicials necessàries.

Nota acusatòria

Notícies relacionades

O sempre es pot tirar pel dret i criticar públicament la seva conducta a l’interfecte, tot i que sempre és millor fer-ho de manera anònima, és a dir, sense assenyalar a quin veí o veïna ens estem referint. Per evitar mals rotllos.

Aquest sembla ser el cas d’uns veïns de Madrid que, indignats per la poca empatia d’un dels habitants del bloc, van decidir deixar-li una nota sarcàstica en una de les parets de l’edifici per avisar-lo del molest que pot arribar a ser: «¡Deixin aquí els seus donatius! Tenim un veí aficionat a la música alta i a cantar a les sis del matí. Entre tots podem aportar perquè quan el senyor vulgui i li vingui de gust cantar, pagui unes cerveses en un puto karaoke». Així ho va publicar fa un parell de dies el compte @liosdevecinos a Twitter, que s’encarrega de pujar contingut sobre tots els conflictes veïnals que un es pot trobar.

Temes:

Veïns