Per segona vegada

Margarida II de Dinamarca dona positiu per covid després d’anar al funeral d’Isabel II

Margarida II de Dinamarca dona positiu per covid després d’anar al funeral d’Isabel II

Juan Ignacio Roncoroni / EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

La reina Margarida II de Dinamarca, de 82 anys, ha donat positiu per coronavirus, després d’assistir dilluns passat al funeral d’Isabel II d’Anglaterra, segons va informar aquest dimecres la Casa Reial danesa.

«Sa majestat la reina va donar positiu ahir a la nit per covid-19 i es troba al castell de Fredensborg (al nord de Copenhaguen). Les activitats de la reina per a aquesta setmana han sigut cancel·lades», consta en un comunicat, en el qual no es donen més detalls sobre el seu estat de salut.

Notícies relacionades

Margarida II i el seu fill, el príncep hereu Frederic, van representar Dinamarca en el funeral fet a l’abadia de Westminster (Londres), al qual van acudir més de 500 caps d’Estat i dignataris de tot el món, inclosos membres de les principals cases reials.

És la segona vegada que Margarida II dona positiu per coronavirus: la primera va ser a principis de febrer, però en aquell moment la Casa Reial danesa havia informat que tenia símptomes lleus i que ja havia rebut tres dosis de la vacuna contra la covid-19.