Últims serrells per resoldre

Mamarazzis: la ‘wakacronologia’ de la separació

Lorena Vázquez, la meitat del tàndem ‘Mamarazzis’ que forma amb Laura Fa, ofereix detalls del romanç del futbolista amb el seu nou amor

Mamarazzis: la ‘wakacronologia’ de la separació

CAPTURA VÍDEO EUROPA PRESS

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Una nit a mitjans de novembre del 2021. Bar La Traviesa del carrer Tuset de Barcelona. Una festa. Noi coneix noia. S’agraden i sorgeix una química especial entre ells. Passen uns dies sense veure’s i tornen a coincidir. Ell té parella des de fa més de 10 anys i una família. Ella, soltera, acaba de sortir d’una relació. Ell, esportista d’elit i estrella mediàtica. Ella, estudiant de Protocol, ‘wedding planner’ en pràctiques i promotora eventual d’una discoteca. Podria ser l’argument de la sèrie romanticota de moda, però per a Gerard Piqué i Clara Chía, sense que ells ho sabessin, va ser l’inici de la seva relació. 

Som al desembre. La parella Shakira-Piqué fa aigües i la crisi ja és més que crua. Ella proposa fer teràpia de parella, ell no creu que hi hagi remei ni solució. El futbolista comença a tenir sentiments per la Clara i és correspost, però és reticent a deixar-se portar i prendre una decisió que el pugui allunyar dels seus fills. Shakira comença a prendre consciència que hi ha una tercera persona que està interferint en la seva relació. La cantant pateix i la convivència esdevé insostenible. Arriba el febrer i, després d’algunes cites secretes com a amics, la Clara és contractada per l’empresa de Gerard per a un lloc júnior en el departament d’esdeveniments. Les oficines de Kosmos es converteixen en el lloc de trobada de la parella i és en aquell moment quan els joves s’enamoren i inicien una relació sentimental. La Clara sent autèntic pànic perquè els descobreixin i oculta la relació al seu entorn. Gerard fa el mateix per protegir els seus fills i la seva nova il·lusió. Salvaguardar i preservar l’anonimat i la intimitat de Clara Chía es converteix també en una de les prioritats del blaugrana.

17 de març. Piqué, sigil·lós, abandona el domicili familiar, a la urbanització Ciutat Diagonal d’Esplugues de Llobregat, i torna al seu antic i luxós pis de solter al carrer de Muntaner. Ja no hi ha marxa enrere. A l’abril, la separació de Shakira i Piqué ja és un secret a crits que es propaga a una velocitat que els protagonistes no poden controlar. L’1 de juny salta la ‘scoop’ i a ‘Mamarazzis’ anunciem la notícia de la separació i una presumpta infidelitat per part del futbolista. El 4 de juny arriba el comunicat i, amb ell, la primera pedra al camí: Shakira pren la davantera i no compta amb Piqué per redactar-lo, tot i que ell feia temps que li demanava fer pública la separació. El culebró està servit i encara ens trobem enmig de la tempesta.

Sense declaracions

Notícies relacionades

Tant Shakira com Gerard Piqué han aguantat com autèntics valents l’escrutini dels detalls de la seva relació. Resignats, han portat com han pogut el fet de ser retratats i interrogats cada vegada que apareixien per la porta de casa seva. Ni desmenteixen ni confirmen informacions ni s’afegeixen a les polèmiques amb declaracions. De moment ens hem de conformar amb les filtracions interessades per part dels entorns per aconseguir bascular la balança al seu favor. L’acord per la custòdia dels nens està sent el gran obstacle per mantenir la cordialitat de l’exparella i els dos «bàndols» juguen les seves cartes per guanyar adeptes. No oblidem que Shakira pretén emportar-se els nens a Miami i Piqué lluita per evitar separar-se’n.

Aquesta setmana, els advocats de les dues parts, Tamborero Abogados i Pilar Mañé, bufets que representen el futbolista i la cantant, respectivament, han tornat a reunir-se per tancar alguns serrells. Si bé la negociació ha passat per moments tensos, l’acord ja està molt a prop i, tot i que no hi ha encara res firmat ni oficial, els fills de la parella continuaran escolaritzats a Barcelona, almenys aquest curs.

Temes:

Mamarazzis