Polèmica de l’empanadilla

Vídeo | Així va ser la pallissa d’Omar Montes al ‘youtuber’ Borja Escalona

Les xarxes socials han recuperat el moment en què el cantant i el polèmic ‘influencer’ es van enfrontar en un ring

Vídeo | Així va ser la pallissa d’Omar Montes al ‘youtuber’ Borja Escalona

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

El ‘youtuber’ Borja Escalona està en el punt de mira després de la seva última polèmica en un local de Vigo. El sevillà es va tornar viral després de compartir un vídeo al seu canal a ‘A Tapa do Barril’, on es va negar a pagar unes empanadilles que havia demanat.

Un estirabot que li ha costat una denúncia per part de l’establiment i la cancel·lació del seu canal per part de Youtube. Però aquest no ha sigut el seu únic comportament qüestionable. Escalona es va donar a conèixer a les xarxes per la seva actitud fanfarrona i les seves males maneres. Una actitud que li va costar un enfrontament amb Omar Montes del qual no va sortir gaire ben parat.

En les últimes hores les xarxes han rescatat un moment que el ‘youtuber’ va viure amb el cantant fa cosa de dos anys. Tot va començar quan Borja Escalona va desafiar el de Pan Bendito a mesurar-se al ring. Una crida a la qual Omar Montes va acudir i va vèncer el rei de la polèmica.

Notícies relacionades

En el vídeo es veu com el ‘youtuber’ es rendeix davant el cantant i en més d’una ocasió se sent com li demana que pari.

«Ja heu vist, de vegades de bo a un el prenen per gilipolles i li venen al seu gimnàs a dir que és un cagat, i jo soc bona gent, però de poruc gens, mai he tingut por de ningú gràcies a Déu», acabava dient l’intèrpret després d’explicar l’anècdota.