Revelada la seva identitat

Aquesta és la nòvia de Gerard Piqué, segons la premsa britànica

Aquesta és la nòvia de Gerard Piqué, segons la premsa britànica

Cedidas por Televisa Univisión

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una de les incògnites d’una de les notícies roses de l’estiu, la separació de Gerard Piqué i Shakira i la relació del blaugrana amb una estudiant de relacions públiques que treballava per a ell, ha sigut revelada. Es tracta de la identitat de la jove. El diari britànic ‘The Sun’ publica el seu nom: Clara Chia Marti, una jove de 23 anys que el futbolista hauria conegut quan ella era cambrera i que més tard va contractar per a la seva productora Kosmos, on continua treballant.

Si bé la ruptura amb Shakira es va produir al juny, la publicació assegura que l’esportista i l’estudiant fa bastant temps que es veuen. «Gerard i Clara s’han estat veient durant mesos. Ella és una estudiant que també treballa per a ell a la seva oficina, organitzant esdeveniments. Han mantingut la seva relació en secret, però tots els que els envolten saben el que està passant».

Sense rastre a les xarxes

I continua: «La gent l’ha ajudat a mantenir la relació en secret i ha esborrat els comptes de Clara a les xarxes socials perquè no puguin trobar fotos d’ella. Només això fa que els seus companys pensin que va de debò».

Notícies relacionades

El 6 de juliol passat les Mamarazzis ja confirmaven a EL PERIÓDICO que la jove, «identificada com a C. i de la qual estan informant des de l’exclusiva del passat 1 de juny, treballa a Kosmos, l’empresa de Piqué. Però, en contra del que s’ha fet públic en altres mitjans, no és la mà dreta del futbolista a la firma, sinó una empleada més.

De fet, és una de les últimes incorporacions que s’han fet a Kosmos després dels bons resultats que aquesta ha tingut. I afegeixen que tots dos miren de mantenir una relació laboral molt discreta i que amb prou feines es relacionen a la feina».