Diva pop

Chanel parla sense embuts sobre com i quan va perdre la virginitat: «El preservatiu era fluorescent»

Chanel parla sense embuts sobre com i quan va perdre la virginitat: «El preservatiu era fluorescent»

Europa Press

1
Es llegeix en minuts

Sens dubte, aquest 2022 és l’any de l’explosió de Chanel, la diva moderna que ha tornat l’orgull a Espanya i, a més, per partida doble.

Orgull pel vessant musical gràcies a un merescudíssim tercer lloc en la present edició d’Eurovisió –i, tot i així, es queda curt per l’espectacle que va donar sobre l’escenari, que va ser, de lluny, la millor actuació de la nit– i amb ‘SloMo’ com una de les cançons més celebrades i ballades aquest estiu.

I també orgull a nivell de llibertat sexual, perquè la cantant d’Olesa de Montserrat mai ha negat la seva bisexualitat, va fer una encesa defensa de la llibertat sexual en el seu pregó per al Dia de l’Orgull LGTBI i ara, en una recent entrevista, ha parlat sense embuts de com va ser la seva «primera vegada».

Sobre el seu primer petó, la cantant ha confessat que recorda perfectament aquell moment: «Va ser a Torredembarra. Estava amb la meva amiga Xenia i tenia com 11 anys, era molt petita. Hi havia un noi que m’agradava que es deia Kevin, era com el macarra».

Quant a la seva primera relació sexual, Chanel ha explicat que va ser durant l’adolescència. «Recordo que vaig anar a l’habitació del meu nòvio. Jo era adolescent i ja havíem fet altres coses. També recordo que el preservatiu era fluorescent i que va ser una mica dolorós».

Notícies relacionades

El més interessant és la relació que ella tenia amb la seva mare: «Record que vaig anar a l’habitació del meu nòvio. Jo era adolescent. Havíem fet altres coses. I recordo que el preservatiu era fluorescent. Va ser una mica dolorós».

Això sí, l’artista catalana ha valorat molt positivament el suport de la seva mare, amb qui «havia parlat sobre aquest acte» sense problemes.