No són a Barcelona

Gerard Piqué i Shakira fa tres mesos que estan separats

L’entorn de Piqué diu que la ruptura es deu al «desgast de la relació», han pogut saber les ‘Mamarazzis’ d’EL PERIÓDICO

Shakira era partidària d’esperar i analitzar l’evolució dels esdeveniments abans de llançar el comunicat d’aquest dissabte

  • Així és la dona en discòrdia en la relació entre Piqué i Shakira

  • ¿Han llegit l’última cançó de Shakira?, per Emilio Pérez de Rozas

Gerard Piqué i Shakira fa tres mesos que estan separats
1
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Gerard Piqué i Shakira es van separar fa tres mesos, han pogut saber en exclusiva les ‘Mamarazzis’ d’EL PERIÓDICO. Va ser llavors quan el jugador va decidir deixar la llar familiar i mudar-se al seu pis de solter, situat al carrer Muntaner de Barcelona, informen Lorena Vázquez i Laura Fa.

Les dues periodistes també han pogut saber dos detalls més de la ruptura mediàtica: d’una banda, que l’entorn del jugador diu que Piqué atribueix la ruptura al «desgast de la relació», que ha durat 12 anys. Per l’altra, que va ser el futbolista qui va prendre la decisió d’emetre el comunicat aquest dissabte després de les notícies que aquest mitjà de comunicació va publicar dies enrere sobre una possible infidelitat i la crisi que patia la parella.

En canvi, les fonts consultades per ‘Mamarazzis’ asseguren que Shakira era partidària d’esperar i analitzar l’evolució dels esdeveniments. 

Ni confirmen ni desmenteixen

Notícies relacionades

L’entorn del jugador «ni confirma ni desmenteix» si la causa de la ruptura és la jove rossa de 22 anys amb qui Piqué hauria sigut infidel a Shakira. Tampoc aclareix si el defensa actualment manté una relació amb aquesta dona o una altra.

Terra pel mig

Les ‘Mamarazzis’ informen que ni Piqué ni Shakira són actualment a Barcelona. «Han posat terra pel mig pel bé dels seus fills. Ell està de vacances i ella prepara la seva gira», expliquen Vázquez i Fa.