Ball enganxós

El vídeo d’un nen valencià imitant l’‘SloMo’ de Chanel es fa viral

1
Es llegeix en minuts

El dia 27 passat, es va iniciar al pavelló esportiu municipal El Vedat de Torrent (València) el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Aeròbica Divina Seguros. Més de 300 gimnastes de Catalunya, l’Aragó, Castella-la Manxa, el País Valencià, Castella i Lleó, Madrid i el País Basc van competir en les modalitats individual masculí, individual femení, parelles, trios i grups fins aquest diumenge, dia 29.

Però una vegada finalitzades les proves, i just abans de l’entrega de medalles, l’organització va posar la cançó de Chanel, amb la qual Espanya va aconseguir un tercer lloc a Eurovisió.

Imitació perfecta

I és allà on l’Edu, un adolescent de 13 anys que va participar en la competició –i va aconseguir tres medalles– va acaparar totes les mirades, fent una perfecta imitació de la cantant i el seu ball a ‘SloMo’.

I això, malgrat que no volia sortir a ballar. «Les meves companyes sabien que jo la sabia ballar, així que em van empènyer al centre perquè la ballés. Em moria de la vergonya», ha explicat el petit al diari ‘Levante-EMV’.

El tema és que la cançó de Chanel està fent parlar molt i cada dia surten imitadors que, amb més o menys fortuna, es marquen un moviment de malucs a ritme de l’enganxosa cantarella.

’SloMo’ en llengua de signes

Notícies relacionades

I és que el tema de la representant espanyola d’Eurovisió fa parlar molt... o més ben dit, de ballar. Per exemple, la intèrpret de llengua de signes italiana Lucia Daniele ha penjat en el seu TikTok el ball que va fer durant l’actuació de Chanel per a la televisió italiana Rai.

La cantant, actriu i traductora de llengua de signes balla de forma continguda, però interpreta el ball i la cançó fent això: movent els malucs.

@luciadanielelove @Chanel Terrero #linguadeisegniitaliana #lis #traduttriceinlis #eurovision #eurovision2022 #chanelterrero #slomo ♬ suono originale – luciadaniele