Història de Twitter

Demana un pastís preguntant si porta ou i s’emporta la sorpresa quan el rep a casa

La imatge del pastís s’ha viralitzat a Twitter: «Estic desconcertat»

Demana un pastís preguntant si porta ou i s’emporta la sorpresa quan el rep a casa
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Kapil Wasnik va encarregar un pastís a una pastisseria de Nagpur (Índia), i no va pensar que amb això es faria increïblement popular a Twitter

Va demanar el pastís a través de l’aplicació de ‘delivery’ Swiggy, i en els detalls de la comanda va escriure: «Sisplau, indiquin si el pastís conté ou». Quan el producte va arribar a casa, no es podia creure el que els pastissers havien fet.

Wasnik va rebre ni més ni menys que el típic pastís amb el típic missatge escrit amb nata, només que en lloc de posar «per molts anys» o un altre missatge més comú, hi deia: ‘Contain egg’ (en anglès, «conté ou»). 

Notícies relacionades

El noi no va dubtar a publicar la foto del pastís a Twitter, explicant el que havia passat. «Estic sense paraules després de rebre la comanda», va afegir. Aquesta publicació ja acumula més de 183.000 ‘likes’, 23.000 retuits i 2.000 comentaris; entre els quals, els d’altres usuaris compartint imatges d’altres pastissos amb missatges divertits.

«Desconcertat per l’alegria en les respostes a aquest tuit. Molt feliç de saber que això ha fet riure moltes persones», va respondre Wasnik més tard.