A Twitter

«Inventa noms per a una estrella»: Twitter critica la publicació d’un tuit de fa tres anys

«Inventa noms per a una estrella»: Twitter critica la publicació d’un tuit de fa tres anys
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La creativitat amb la qual els alumnes responen a les preguntes de classe és una font inesgotable d’anècdotes que triomfen a les xarxes socials. El bon humor a les escoles, de fet, sempre és molt aplaudit entre els usuaris de Twitter, que fa un parell de mesos ja van fer viral la correcció d’un professor a una estudiant que va comparar amb el Barça de Xavi.

Aquesta vegada, el tuit viral ha sigut obra de Cristina (@XTINAGDC), una usuària que es defineix en el seu perfil com a «Docent a la Junta d’Andalusia». La professora ha compartit la imatge d’un exercici escolar per a nens petits: «Doncs això és el que ha escrit un alumne», descriu a la publicació.

A la fotografia es pot veure l’activitat d’un llibre infantil en la qual l’enunciat demana als estudiants que inventin noms per a una estrella.

La resposta ha provocat les rialles de tots: «Estrella Galicia». En menys de dos dies, el tuit ha rebut més de 3.000 retuits i 37.000 ‘m’agrades’.

La imatge ja va ser viral el 2019

Notícies relacionades

Malgrat l’èxit de la publicació, alguns usuaris han respost alertant que aquesta fotografia no és original. Segons han demostrat enllaçant a la suposada publicació original, la imatge de la divertida resposta de l’alumne s’havia vist ja en un tuit del compte @SusoRico corresponent al 12 de març del 2019.

Es pot destacar que el tuit original havia rebut fins i tot la resposta de la marca cervesera, que aplaudia el nom que la criatura proposava per a l’estrella.

Temes:

Twitter