Cotxe a la deriva

Una dona es desmaia mentre condueix en un transitat carrer de Florida (EUA) | Vídeo

1
Es llegeix en minuts

La policia de Boynton Beach, una localitat nord-americana de Florida, ha publicat un anunci a les xarxes socials per localitzar unes persones.

Però, en contra del que sol passar, els agents no busquen un malfactor o una persona desapareguda, sinó «un grup de bons samaritans».

Pel que sembla, i segons demostra amb un vídeo, una dona es desploma, el 5 de maig, mentre està conduint i el cotxe que dirigeix queda a la deriva, circulant molt lentament, però travessant una intersecció molt transitada.

Supressió d’obstacles

Una altra dona s’adona que el vehicle va sense nord i s’acosta al cotxe a colpejar-ne la finestreta pel costat del passatger. Però la dona que ha patit el col·lapse no respon, per la qual cosa la senyora, que corre al costat del cotxe i intenta despertar la dona esvanida, fa gestos a altres conductors perquè deixin lliure el pas al vehicle.

De seguida s’acosten fins a cinc homes per ajudar-la i aconsegueixen aturar el cotxe. Després d’això, intenten obrir-ne la porta per socórrer la dona i, al no aconseguir-ho, intenten trencar el vidre del passatger.

Accedir al vehicle

Però tampoc poden, fins que al final aconsegueixen abaixar-ne la finestreta posterior i accedir-hi per obrir-ne les portes.

Notícies relacionades

Mentre passa tot això, un dels que han aconseguit frenar el cotxe truca als serveis d’emergència, que acudeixen al lloc per atendre la dona.

L’episodi té un final feliç, ja que la policia busca el grup «per reunir-los amb la dona a qui han salvat la vida».