Sexe

Assegura els teus orgasmes aquest Sant Valentí amb aquestes joguines sexuals amb App, ara al -10%

Les joguines sexuals han passat de ser un tema tabú a convertir-se en un dels productes més desitjats del moment

Assegura els teus orgasmes aquest Sant Valentí amb aquestes joguines sexuals amb App, ara al -10%
3
Es llegeix en minuts

Els temps han canviat i les joguines sexuals han passat de ser un tema tabú a convertir-se en un dels productes més desitjats per a milers de dones i homes del nostre país. Aquests companys tecnològics ens han ensenyat que el nostre plaer sexual no (sempre) depèn d’una altra persona i que qualsevol moment és bo per desconnectar de les nostres enfeinades vides.

Avui sorgeixen nous formats i tecnologies que no deixen ningú indiferent. Dins d’aquestes novetats trobem la nova tendència del 2022 coneguda com Connected Pleasure. Una forma de sincronitzar el teu plaer amb el teu mòbil a través d’una app que et donarà molt joc.

Aquesta nova manera de disfrutar del sexe, a soles o en parella, la presenta la firma internacional Monster Pub que la marca Ksix ven a través de la seva web, ara amb -10% de descompte. Una manera diferent de disfrutar d’un Sant Valentí diferent. 


/ .

Joguines connectades amb ‘app’ pròpia

La gamma Monster Pub inclou una aplicació, disponible per a Apple i Android, que permet manejar la teva joguina des del teu mòbil de manera fàcil i divertida. Una nova manera de concebre el plaer des del teu smartphone o del d’una altra persona, gràcies al seu control remot, sense necessitat de descarregar-te Tinder.

Els vibradors Monster Pub disponibles en tres versions i colors, ofereixen vuit nivells de velocitat i disposen d’un controlador que fa que la temperatura del vibrador pugi i baixi.

Les dues opcions de succionador Monster Pub, en verd i rosa, funcionen com a succionador i vibrador alhora, gràcies a les seves vuit velocitats (cinc en mode succionador i 3 en mode vibrador). A més, el seu capçal 4D s’adapta de la millor manera al clítoris sense necessitat d’haver d’intercanviar capçals.


/ .

Exercicis de Kegel i molt més

El sexe és plaer i el plaer és salut. I és que cada vegada són més els especialistes que recomanen joguines sexuals com a part de la rutina diària, per cuidar la zona íntima sobretot en dones i realitzar exercicis de Kegel.

Els succionadors i vibradors Monster Pub que ofereix Ksix incorporen el sensor de sensibilitat Nextinput Force Touch Sensor, que amb la seva pròpia app, contribueixen a enfortir el sòl pelvià gràcies als seus exercicis de Kegel.

Les rutines de Kegel aporten una sèrie d’avantatges que seran benvinguts al nostre dia a dia com:

  • Aconseguir orgasmes més intensos

  • Augmentar la lubricació natural

  • Incrementar el desig sexual

  • Prevenir les pèrdues d’orina

  • Suavitzar els símptomes de la menopausa

Les joguines sexuals estan pensades per a qualsevol dona com tu que busqui salut, diversió o recuperació. A més, també et permeten portar un control del teu cicle menstrual gràcies a una opció en la seva pròpia aplicació.

En oferta per Sant Valentí 

La gamma de succionadors i vibradors Monster Pub ha arribat perquè te n’enamoris aquest Sant Valentí, gràcies a l’oferta que Ksix té a la seva web.

Si busques el millor regal, deixa’t de rams o bombons, i sorprèn-te a tu mateixa o la teva parella amb aquesta oportunitat per tenir el més nou en joguines sexuals 5.0, amb un -10% de descompte.

Notícies relacionades

Tres opcions de vibrador i dues opcions de succionador amb app pròpia i control remot que trauran el teu costat més monstruós aquest Sant Valentí per fer d’aquest dia, un dia realment especial.

A més, si prefereixes la discreció, no t’has de preocupar de res. El packaging dels Monster Pub passarà tan desapercebut que ningú sabrà què s’amaga en aquesta caixa d’(auto)regal. 

Comprar Monster Pub
Temes:

Sexe