Nova amiga

Ainhoa Armentia és la dona amb qui passeja Iñaki Urdangarín

  • L’acompanyanta del marit de la infanta Cristina a la foto de ‘Lecturas’ és una companya de feina

Ainhoa Armentia és la dona amb qui passeja Iñaki Urdangarín

LECTURAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿Qui és la dona que apareix agafada de la mà d’Iñaki Urdangarin? La sorpresa ha saltat aquest dimecres després de la publicació a la revista ‘Lecturas’ del reportatge que farà parlar molt avui i dies successius: el marit de la infanta Cristina de Borbó passejant tranquil·lament per la platja amb una, fins ara, desconeguda acompanyant. Doncs la dona és Ainhoa Armentia, una companya del gabinet d’advocats on treballa l’exduc de Palma, segons ha avançat EL CORREO.

Ainhoa Armentia viu a Vitòria i té dos fills. Tots dos es van conèixer al despatx Imaz&Asociados, situat al centre de la capital alabesa i on l’encara marit de la infanta exerceix des de fa mesos com a requisit per acollir-se a un tercer grau de la seva condemna per corrupció. Així mateix, fonts de l’entorn de la nova parella han confirmat a EL CORREO la relació.

En un primer moment s’havia pressuposat que la dona que apareixia en la fotografia era Aina Montoya, una jove de Vitòria que va ser Miss Àlaba el 2010. Però, segons ha confirmat EL CORREO, la dona que acompanya Urdangarin és Ainhoa Armentia.

La fotografia

A les fotos que publica ‘Lecturas’, Urdangarin i la seva acompanyant femenina es mostren totalment despreocupats davant la possibilitat de ser sorpresos. Ni per les mirades ni per les mans entrellaçades, amb una evocadora posta de sol com a testimoni. «Un gest de gran intimitat que sens dubte causarà impacte, però que per a una persona és molt probable que a més sigui motiu de decepció i immensa tristesa: la seva dona, Cristina de Borbó», escriu la periodista Pilar Eyre a la revista.

Notícies relacionades

El setmanari afirma que les instantànies van ser fetes el passat 11 de gener, mentre la parella passejava als voltants de la casa pròxima a Sant Joan Lohitzune. Mentrestant, aquella mateixa setmana, Cristina de Borbón es trobava a Ginebra (Suïssa), on resideix des de fa anys.

Després de la publicació de les controvertides fotos, l’ex duc de Palma no ha acudit aquest dimecres a la seva feina al despatx d’advocats, pròxim a la plaça dels Fueros, que des de primeres hores d’aquest matí, es troba envaïda per una multitud de reporters gràfics a la caça d’una foto de l’exjugador d’handbol.