Nit de Cap d’Any

20 frases i imatges per desitjar un Bon Any Nou el 2022

Aquí teniu un llistat per felicitar l’entrada d’any als vostres contactes

20 frases i imatges per desitjar un Bon Any Nou el 2022
2
Es llegeix en minuts
Judit Bertran

A mesura que ens anem acostant a l’any nou 2022, hi ha els qui decideixen ser més creatiu i pensar una frase o crear una il·lustració –o buscar-la a internet– amb temps per felicitar els seus éssers estimats i coneguts.

Una opció seria optar pels conceptes d’evolució, inspiració i optimisme, ja que aquest 2021 ha sigut complicat per a molts amb la prolongació de la pandèmia del coronavirus i l’arribada d’òmicron i la sisena onada.

Per tant, si no voleu felicitar amb un «¡Feliç any!» comú, aquí us portem una llista de frases i imatges per desitjar un feliç Any Nou.

Frases cèlebres per començar l’any

«Res està mai acabat. N’hi ha prou amb una mica de felicitat perquè tot torni a començar.» Émile Zola (1870-1902) escriptor francès, considerat màxim exponent del moviment del naturalisme. Va tenir un paper destacat en la revisió del procés a Alfred Dreyfus i és famós pel seu J’accuse.

«Començar bé no és poc, però tampoc és gaire.» Sòcrates (399 aC), filòsof de l’Antiga Grècia, considerat el fundador de la filosofia occidental.

«Tot començament té el seu encant.» Goethe (1749-1832), pensador i lletrat alemany, funcionari del Tribunal de Weimar.

«No m’importa caminar. No hi ha distàncies quan es té un motiu.» Jane Austen (1775-1817), novel·lista anglesa autora d’‘Orgull i Prejudici’.

«Disfruta de les petites coses, perquè pot ser un dia miris enrere i t’adonis que eren les grans.» Robert Brault, escriptor.

«Un camí de mil milles comença amb un pas.» Benjamin Franklin (1706-1790), escriptor, científic, estadista, diplomàtic, editor i filòsof polític. Considerat un dels pares fundadors dels Estats Units.

«Res succeeix llevat que primer sigui un somni.» Carl Sandburg (1878-1967), escriptor, poeta i editor nord-americà. Va rebre tres premis Pulitzer.

«La història és un incessant tornar a començar.» Tucídides, historiador grec i autor de la Història de la guerra del Peloponès. Considerat el primer treball històric científic que descriu el món humà produït per humans sense intervenció dels déus.

Notícies relacionades

«S’assoleix l’èxit convertint cada pas en una meta i cada meta en un pas.» C.C. Cortéz (1923-2005), poeta, artista gràfic, fotògraf, muralista i activista polític.

«El que puja una escala ha de començar pel primer esglaó.» Walter Scott (1771-1832), escriptor escocès del Romanticisme. Va estudiar dret i es va dedicar als negocis. Va començar a escriure anònimament però, amb l’èxit de la seva obra, ‘Ivanhoe’, el va revelar.

Frases senzilles, però efectives

  • Per 365 dies més al teu costat, ¡feliç 2022!

  • Que la distància del 2021 desaparegui el 2022. ¡Bon any nou!

  • Cap pandèmia aconseguirà trencar els nostres llaços. ¡Feliç 2022!

  • Que aquest Any Nou tots els teus somnis es compleixin. ¡Felicitats!

  • El meu únic desig és que aquest 2022 sigui un any inoblidable per a tu. ¡Bon any nou!

Imatges per començar el 2022

Temes:

Cap d'any