Sexualitat

¿Depenen les joguines sexuals del nostre horòscop?

Els diferents signes del zodíac diuen moltes coses sobre tu i la teva personalitat. Entre d’altres, què és el que t’agrada i el que no a l’hora de sentir plaer

¿Depenen les joguines sexuals del nostre horòscop?

Shutterstock

4
Es llegeix en minuts

Els signes del zodíac, per a moltes persones, són la clau per determinar els nostres gustos i trets de personalitat. El cert és que tots som diferents i que cada persona del món té una manera de fer les coses, sobretot, quan es tracta de la intimitat. Però a tots ens agrada passar-nos-ho bé i disfrutar. I la millor manera de fer-ho és explorant.

Per aconseguir aquest objectiu, LELO, la marca especialitzada en benestar sexual, ha posat al nostre servei una completíssima varietat de joguines eròtiques aquest Nadal. A més, la marca ofereix un 15% de descompte per als lectors de Prensa Ibérica amb el codi REGALO15. ¿No saps quin escollir? ¡Descobreix quin s’adapta millor a tu segons el teu signe del zodíac i rep el 2022 de la forma més sexi i divertida possible!

ÀRIES

ÀRIESAmants del control, independents i fans incondicionals de la velocitat, els àries solen ser addictes a la caça.  Els agrada més perseguir que capturar. Per seduir-los no res millor que mantenir vives la passió i l’interès.

Signe de foc, la seva joguina sexual ideal és sens dubte LELO SORAYA WAVE™, el vibrador de punt G que es balanceja a l’interior i genera unes sensacions molt agradables. ¡Els àries són insaciables i els orgasmes mixtos que proporciona LELO SORAYA WAVE™ són la millor opció!

TAURE

TAUREDos trets defineixen els tauro: són clars i directes, sobretot en el sexe. Els encanta sentir i són sensuals per naturalesa. Sobretot, els encanta que els sorprenguin. ¡Segur que aquest Nadal trobes la joguina sexual ideal per a ells!

GÈMINIS

GÈMINISDe naturalesa dual i ment oberta, els gèminis són aventurers i, alhora, divertits. Els jocs intensos en parella els encanten i no hi ha millor acompanyant que el vibrador per a parelles LELO TIANI™ 3. Amb una estimulació intensa sobre el clítoris, aquesta joguina ofereix una vibració per a parelles amb el doble de potència.

Sempre juganers, els gèminis disfrutaran el doble amb el comandament a distància de LELOTIANI™ 3, amb el qual poden materialitzar totes les seves fantasies canviant la intensitat de la vibració amb un simple gir de canell.

CÀNCER

CÀNCERLleials i romàntiques, les persones del signe càncer sempre volen complaure la parella, tot i que per guanyar-se prèviament la seva confiança cal tenir paciència i omplir-los de plaer. Un bon candidat per aconseguir-ho és LELO ORA™ 3, un simulador de sexe oral amb rotació i una llengua de silicona supersuau que vibra per proporcionar una sensació gairebé natural i un plaer oral sublim.

LEO

LEOEls leo són pur foc i adoren el plaer. Són directes i molt creatius, disfrutaran com mai amb alguna joguina sexual que puguin compartir amb les seves parelles.

VERGE

VERGEAls verge els apassiona aprendre i descobrir més de la seva sexualitat, especialment amb boles vaginals, que responen d’una forma suau i discreta als moviments del cos, fan sensació de pessigolleig i suposen l’entrenament perfecte per arribar a un clímax millor i més intens.

Aquest tipus de joguina sexual reforça la paret vaginal i tonifica els músculs del sòl pelvià a través d’exercicis Kegel molt eficaços. A més, milloren els problemes d’incontinència urinària en dones de qualsevol edat i obren les portes a un nou plaer.

BALANÇA

BALANÇAEls balança són actius i inquiets, per això prefereixen el sexe en companyia i busquen sempre el plaer de la parella. Amb LELO TOR™ 2, segur que els resulta molt més senzill aconseguir-ho. Aquest anell vibrador per a parelles intensifica les sensacions i aconsegueix un coit més ferm i durador. El seu disseny de silicona suau i elàstic s’adapta amb facilitat a totes les mides de penis.

ESCORPÍ

ESCORPÍApassionat, curiós i molt sensual, els escorpí sempre estan a l’aguait de noves sensacions i una part de la seva naturalesa els empeny a trencar tabús. Com, per exemple, el d’experimentar amb LELO ENIGMA™, l’estimulador de clítoris i punt G dissenyat per arribar a dos tipus de clímaxs diferents, tant el clítoris per complet com el punt G i arribar als orgasmes més intensos del món.

SAGITARI

SAGITARIValents i agosarats, així són els sagitari. Prendre riscos i provar coses noves els encanta. ¡Hauràs de treballar-t’ho molt per trobar una joguina sexual que realment els sorprengui!

CAPRICORN

CAPRICORNEls capricorn són amants serens, segurs de si mateixos i dominants.  Disfruten dels petits plaers de la vida, però prefereixen la seguretat primer de tot. Saben què els agrada i el que mai els falla. Com LELO SONA™ 2 Cruise, el succionador de clítoris que fa massatges i estimula tot l’òrgan, fins i tot les parts que no estan a la vista, oferint un nou tipus d’orgasme que ha revolucionat el plaer femení.

AQUARI

AQUARIEls aquari són pura imaginació. Els encanta disfrutar dels petits plaers de la vida i, sobretot, no suporten el control en la parella. Per això, sempre voldran portar la iniciativa i agafar les regnes del seu propi plaer. Descobrir la joguina sexual que realment els convenci és una de les seves tasques pendents per al 2022.

PEIXOS

Notícies relacionades

PEIXOSTendres i sensibles, els peixos ho senten tot molt intensament. Per a ells no hi ha res millor que una nit romàntica explorant el plaer sense fronteres amb els vibradors de clítoris amb aromes com el vibrador de clítoris amb aromes LILY™ 2. Compta amb tres embriagadores fragàncies amb un toc afrodisíac i relaxant per embolcallar els sentits, amb xocolata i bordeus, rosa i glicina o lavanda i mel de ‘manuka’.

Ja ho saps, sigui quin sigui el teu signe del zodíac, el més important és divertir-se i experimentar, provar coses noves per descobrir què és el que t’agrada realment. Tots som diferents, però a tots ens agrada agafar les regnes del nostre propi plaer. ¡Aquest Nadal fes-ho de la mà de LELO disfrutant, a més, d’un 15% de descompte per als lectors de Prensa Ibérica amb el codi REGALO15… ¡Bon 2022!