Masturbació femenina

¿Per què totes les noies volen provar el LELO SILA ™? ¡Juga amb nosaltres!

La guanyadora del succionador de clítoris serà anunciada el 7 de desembre

¿Per què totes les noies volen provar el LELO SILA ™? ¡Juga amb nosaltres!

LELO

4
Es llegeix en minuts

És hora d’explorar el teu cos sota les teves pròpies regles, sense esperar que els altres vinguin a dir-te què t’agrada i com t’agrada. ¡Entra en el sorteig d’un succionador de clítoris LELO SILA™ i agafa el timó del teu propi plaer!

¿Com participar en el concurs?

¿Com participar en el concurs?Per participar en el sorteig només has d’entrar a les xarxes socials del diari i seguir aquestes instruccions:

 Seguir el nostre perfil d’Instagram i el de LELO.

 Donar «m’agrada» a la foto.

 Esmentar una amiga i dir el color que t’agradaria rebre.

¿Qui hi pot participar?

No podran participar empleats de Prensa Ibérica i diaris associats al sorteig, ni cònjuges, ascendents, descendents i altres parents per consanguinitat o afinitat fins a segon grau (inclusivament) dels anteriors. L’incompliment d’aquesta regla suposarà la pèrdua del premi obtingut.

Data límit de participació

Es podrà participar fins a les 23:59 de dilluns 6 de desembre del 2021.

¿Quan anunciarem a la guanyadora?

El 7 de desembre del 2021. El diari donarà a conèixer la guanyadora a través del seu perfil d’Instagram, que tindrà 2 setmanes per donar-nos les seves dades i rebre el premi.

SILA™, el succionador que redefineix el significat del plaer

SILA™, el succionador que redefineix el significat del plaerEl succionador de clítoris LELO SILA™ és perfecte per disfrutar del sexe a ritme lent i relaxar-se. És suau, molt silenciós i, sobretot, delicat. LELO SILA™ és fàcil d’utilitzar: el més important és aplicar generosament hidratant personal al producte i al teu cos per aconseguir més plaer. Encén-lo, comença en mode suau i augmenta a poc a poc la força de la vibració... ¡a disfrutar!

vuit patrons de vibració amb intensitats diferents per anar arribant al clímax de forma tranquil·la. La boca de LELO SILA™ passa pel centre de la zona de plaer i acaricia per complet la zona erògena.

LELO SILA ™ és submergible 100%, com si sentissis la suavitat de les onades emergint de la punta del clítoris per volar després a noves altures d’èxtasi. ¿Encara no ho has provat?

Orgasmes més intensos amb les millors joguines eròtiques

Orgasmes més intensos amb les millors joguines eròtiquesLELO ofereix una de les gammes de productes més completa del mercat. Ara, a més, amb la possibilitat de poder disfrutar de grans descomptes, la marca especialitzada en benestar sexual ofereix algun dels dissenys més icònics del mercat, per mantenir-te sexualment activa. ¡Entra a la web i descobreix tot el que les joguines sexuals poden fer pel teu propi plaer!

Les boles vaginals LELO Beads™ responen d’una forma suau i discreta als moviments del cos, fan sensació de pessigolleig i suposen l’entrenament perfecte per arribar a un clímax millor i més intens.

LELO Beads™ és la millor manera de reforçar la teva paret vaginal i tonificar els músculs del sòl pelvià a través d’exercicis Kegel totalment eficaços. Aquesta exercitació millora els problemes d’incontinència urinària en dones de qualsevol edat i obren les portes a un nou plaer. Si t’acabes d’iniciar, pots començar amb una sola bola i, si ja ets més experimentada, pots anar afegint més resistència. Perquè resulti més còmode introduir-les, pots aplicar un lubricant a base d’aigua. Hi ha dues opcions de pes disponibles per adaptar-se a les diferents rutines: clàssic i mini.

El vibrador de clítoris amb aromes LILY™ 2, compta amb tres embriagadores fragàncies del més afrodisíaques i relaxants per embolcallar els teus sentits: Xocolata i Bordeus, rosa i glicina i lavanda i mel de manuka. Més potent i discret, LILY™ 2 és perfecte per a una experiència en solitari, però també s’adapta perfectament als jocs de parella més apassionats.

Aquesta joguina, petita però molt potent i eficaç, és 100% impermeable i recarregable, amb vuit patrons d’estimulació. No hi ha millor company per explorar el plaer sense fronteres. Només s’ha d’encendre i sentir la vibració per tot el cos. Focalitza’t en la teva zona de plaer i segueix el ritme que vulguis. Disfruta de la combinació perfecta de les fragàncies romàntiques i el bonic però potent massatjador, ¡tot un regal per als sentits!

El millor cunnilingus que t’hagin fa curt comparat amb l’ORA™ 3. Aquest simulador de sexe oral amb rotació compta amb dotze patrons i una llengua de silicona súper suau que vibra per proporcionar una sensació gairebé natural i un plaer oral inigualable.

Notícies relacionades

Amb la tecnologia PreMotion™, el moviment és més ferm i precís, un 25% més ràpid. Completament submergible, et recomanem que omplis la banyera, et relaxis i et deixis portar per les sensacions devastadores que proporciona l’ORA™ 3, ¡et faran voler repetir!

Entra a la web de LELO i descobreix per tu mateixa els grans descomptes en les joguines sexuals que et canviaran la vida.