Familiars indignats

Els hereus de la firma de luxe amenacen demandar la pel·lícula «La casa Gucci»

Els afectats acusen la pel·lícula de retratar la família com a «brètols, ignorants i insensibles»

Els hereus de la firma de luxe amenacen demandar la pel·lícula «La casa Gucci»

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els hereus de la casa de moda de luxe italiana Gucci han amenaçat aquest dilluns d’emprendre accions legals contra la pel·lícula de Ridley Scott «La casa Gucci», que acusen de retratar els membres de la família com «brètols».

La pel·lícula es basa en un dels esdeveniments més destacats de la dècada de 1990 a Itàlia, l’assassinat de Maurizio Gucci (interpretat per Adam Driver), l’hereu de la casa de moda italiana, a instàncies de la seva exdona Patrizia Reggiani (interpretada per Lady Gaga).

Una carta dels hereus

L’agència de notícies italiana ANSA ha publicat una carta firmada pels hereus d’Aldo Gucci (1905-1990), fundador de la marca de luxe, que afirma que «La família Gucci es reserva el dret de prendre qualsevol iniciativa per protegir el seu nom i imatge, així com els dels seus familiars».

Així, en l’escrit els hereus de Gucci han afirmat que es van sentir especialment dolguts per la descripció de Patrizia Reggiani, «una dona condemnada per ordenar l’assassinat de Maurizio Gucci (presentada) com a víctima». També han lamentat que Aldo Gucci i els seus familiars fossin retratats com «brètols, ignorants i insensibles al món que els envolta».

Notícies relacionades

«La casa Gucci» està dirigida pel director britànic Ridley Scott, de 83 anys, que ha realitzat algunes de les pel·lícules més emblemàtiques dels últims 40 anys, com «Blade Runner», «Alien», «Gladiator» i «Thelma i Louise».

La família Gucci va deixar d’estar involucrada en la marca de luxe als anys 90, i actualment és propietat del grup francès Kering, fundat pel multimilionari François Pinault.

Temes:

Moda