Masturbació Masculina

¿Per què als homes els intimiden les joguines sexuals?

La masturbació masculina es va potenciar amb el confinament i més del 18% es masturba cada dia

LELO ofereix una gamma de joguines sexuals per potenciar l’experiència i millorar l’autoconeixement sexual

¿Per què als homes els intimiden les joguines sexuals?
4
Es llegeix en minuts

Tot i que la masturbació és una cosa freqüent entre els homes, encara és poc habitual sentir-los parlar amb normalitat de joguines sexuals per al seu propi benestar i plaer. ¿A què es deu aquest prejudici? ¿Per què no se senten còmodes per parlar-ne amb llibertat i explorar les possibilitats que ofereixen aquests productes?

Aquest mes s’ha celebrat el Dia dels Solters... Nois, ¿hi ha cap millor moment per trencar el tabú i descobrir tot el que podeu disfrutar amb les últimes joguines sexuals del mercat? La masturbació masculina s’ha incrementat amb la pandèmia

Més del 18% dels homes es masturba cada dia i el 21% reconeix que ho fa dues vegades per setmana. El confinament i la disminució de les relacions socials ha fet que canviïn moltes de les nostres maneres de relacionar-nos amb els altres i amb nosaltres. Un de cada tres homes assegura haver augmentat la seva freqüència de masturbació després de la pandèmia, xifra que arriba al 50% entre els enquestats de 16 a 29 anys.

La masturbació és una activitat carregada de beneficis a nivell mental i físic. Cada vegada són més els homes que s’interessen en aprendre i disfrutar-ne més.

Els beneficis de la masturbació masculina

Els beneficis de la masturbació masculinaLa masturbació permet aprendre a conèixer el plaer propi i és la millor manera per tractar l’ejaculació precoç. L’autoerotisme comença pel coneixement d’un mateix.

La masturbació ajuda a reduir les probabilitats de desenvolupar càncer de pròstata. Masturbar-se més sovint fa que el líquid seminal quedi retingut durant menys temps a la glàndula. D’altra banda, l’ejaculació evita que l’home d’acumular substàncies cancerígenes al gland.

Però a més, l’orgasme genera la secreció d’endorfines que afavoreixen la relaxació, redueixen l’estrès i ajuden a dormir millor.

 

¿Saps com masturbar-te per sentir més plaer?

¿Saps com masturbar-te per sentir més plaer?L’autoconeixement sexual que proporciona la masturbació augmenta el desig i millora la intimitat en parella. Amb el control ejaculatori l’home pot decidir el moment en què vol ejacular mentre manté una relació sexual, allargant i augmentant així el seu propi plaer i el de la seva parella. I la millor manera d’aconseguir-ho i millorar en seguretat i autoestima és la masturbació amb joguines eròtiques.

Siguin quins siguin els teus gustos i la teva orientació, a la web de LELO pots trobar el que vulguis per disfrutar de la teva sexualitat. Entra a la web, allibera la teva ment... ¡i anima’t a provar!

Per exemple, després de conèixer LELO F1S ™ V2, el masturbador masculí definitiu, farà que no et penedeixis. Aquest producte compta amb una funda suau i flexible per a una àmplia gamma de formes i mides i el doble de resistència. En lloc d’oferir vibracions estàndard que simplement acaricien els acabaments nerviosos de la superfície de la pell, un dels seus motors emet unes potents ones sòniques que penetren en profunditat al penis, de manera que ofereix un gran plaer des de totes les direccions alhora. 

Aquest dispositiu, disponible ara amb un gran descompte, utilitza la tecnologia Cruise Control i compta amb deu sensors altament sensibles per valorar el rendiment i aconseguir en cada ús la màxima satisfacció. 

Bottoming, l’autèntic plaer sexual està en la masturbació anal

Bottoming, l’autèntic plaer sexual està en la masturbació anal¿Sabies que estimulant la pròstata es pot augmentar la mida i la intensitat del clímax masculí en un 33%?  La masturbació anal o bottoming no té a veure amb la condició sexual, malgrat les creences generalitzades. Qualsevol que tingui la ment oberta i que vulgui arribar a un orgasme increïble en pot disfrutar.

Per a això només s’ha d’estar molt molt relaxat, lubrificar-se adequadament (ja que l’anus no produeix cap tipus de lubricació) i deixar-se acompanyar per alguna de les millors joguines sexuals que LELO posa al teu abast.

Per als experts en sexe que tenen clar el que els agrada, LELO Loki Wave és el primer vibrador masculí que t’acaricia per dins i ofereix plaer immediat amb una penetració més profunda. Gràcies a la seva innovadora tecnologia WaveMotion i els seus 10 nivells de vibració, aquest estimulador de pròstata totalment submergible es balanceja fent massatges simultàniament a la pròstata i el perineu per portar al cim del seu plaer als més valents.

LELO HUGO ™ és un vibrador anal i massatjador de pròstata amb control remot que pots adquirir ara amb descomptes a la web de LELO . Amb dos potents motors a la base i la punta, proporciona un plaer total per arribar a l’orgasme més explosiu sense necessitat d’utilitzar les mans.

A ells també els agrada jugar... i si és en parella ¡encara millor!

A ells també els agrada jugar... i si és en parella ¡encara millor!Els homes que no tinguin prejudicis i que vulguin explorar en companyia i compartir el seu plaer no poden deixar de provar LELO TOR ™ 2, l’anell vibrador per a parelles més potent del món.

Notícies relacionades

Aquesta joguina intensifica sensacions per aconseguir un coit més ferm i durador. El seu disseny de silicona suau i elàstic s’adapta amb facilitat a totes les mides de penis. Aconsegueix-lo ara amb grans descomptes i explora amb la teva parella els seus 6 modes de vibració perquè sempre trobeu el ritme ideal, fins i tot durant la penetració.

Ja sabeu, sigui per masturbar-vos vosaltres sols o en companyia de les vostres parelles, us agradin els masturbadors de penis o el bottoming... siguin quins siguin els vostres gustos i preferències, ¡és hora de deixar enrere els prejudicis, aprofitar i agafar-se seriosament el plaer propi!