Salvament in extremis

Rescatat un gos que va caure del balcó d’un segon pis a Novelda (Alacant)

Rescatat un gos que va caure del balcó d’un segon pis a Novelda (Alacant)

Aitor Soler

1
Es llegeix en minuts

Moments d’angoixa als carrers de Novelda, a Alacant. Un gos va estar molt a prop de morir al caure des del balcó d’un segon pis, però un grup de veïns van aconseguir que tot quedés en un ensurt.

Diverses persones es van organitzar perquè l’animal no patís cap mal en una acció tan senzilla com heroica. Alertats pels seus lladrucs, diversos residents de la zona van agafar unes mantes i es van col·locar sota el balcó on es trobava bordant l’animal. Atrapat entre l’espessor de les plantes d’uns testos situats al balcó, el gos va aguantar uns instants en una posició molt delicada, sense superfície sobre la qual trepitjar i perdent a poc a poc l’estabilitat fins que va acabar precipitant-se balcó avall.

Notícies relacionades

Però el succés va tenir final feliç. En el moment de la caiguda, els veïns ja estaven totalment preparats per evitar que l’animal impactés directament contra el terra i va acabar caient en la superfície embuatada d’una manta, hissada pel grup de persones que van acudir a ajudar-lo.

L’incident va ser gravat i compartit en el compte de Twitter @SocialDrive_es, on es pot comprovar els instants d’angoixa que van viure tant els veïns com, sobretot, el mateix animal, que va lluitar per mantenir-se fora de perill en el límit del balcó fins que les forces li van fallar i no va poder evitar caure, però afortunadament tot va quedar en un ensurt.