S’estrena el 15 d’octubre

Així sona l’avanç d’‘Easy on me’ la primera cançó d’Adele en sis anys

La cantant, de 33 anys, ha compartit a les xarxes un petit clip en el qual s’escolten els primers acords d’una balada majestuosa

Així sona l’avanç d’‘Easy on me’ la primera cançó d’Adele en sis anys

INSTAGRAM

3
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els milions de fans d’Adele fa setmanes que estan inquiets, pendents de les xarxes socials de la cantant, expectants davant la possibilitat d’un anunci important. L’artista britànica, de 33 anys, ha alimentant aquesta emoció, deixant pistes, com cartells amb el número 30 o canviant la seva foto de perfil [una cosa que solen fer els artistes quan fan un llançament], per un fons verdós. Al final les sospites s’han complert, i Adele està a punt d’estrenar nou disc des del seu últim treball el 2015. Per obrir boca, fa tan sols unes hores que ha compartit un avanç del clip de la seva nova cançó, ‘Easy on me’ l’estrena del qual està programada per al pròxim dia 15.

Es tracta d’un avanç de només 22 segons en el qual es veu la cantant viatjant sola en un cotxe per una carretera rural i posant una cinta de casset. Se senten els primers acords d’una balada majestuosa i Adele treu el braç per la finestreta i fa ones amb la seva mà a l’estil d’aquell famós anunci de BMW que deia «¿T’agrada conduir?». Mentrestant, papers i partitures s’escapen del vehicle i es posen a volar. Música i estètica en blanc i negre molt d’acord amb les grans cançons que han convertit Adele en l’artista més venuda del segle al Regne Unit, segons xifres publicades per la British Phonographic Industry el març passat.

El vídeo va acompanyat per la melancòlica melodia d’un piano, sense que la veu de la cantant arribi a aparèixer.

Nou àlbum, ‘30’

L’anunci de l’estrella del pop arriba després que el 2019 va avançar la preparació d’un nou àlbum, ‘30’, el que s’espera que sigui el seu primer treball des de la publicació el 2015 de ‘25’. Encara no hi ha data oficial, però els rumors apunten que el seu nou disc sortirà el 19 de novembre. Segons avança ‘The Guardian’, els fans han fet aquests comptes després que Taylor Swift avancés el llançament del seu últim àlbum regravat, ‘Red (Taylor’s Version)’ el 12 de novembre, presumiblement per evitar enfrontar-se cara a cara a una altra gran del pop. Poc abans, el 29 d’octubre, Ed Sheeran publicarà el seu quart àlbum, i Abba farà el mateix el 5 de novembre amb un novè àlbum, ‘Voyage’, el primer en 40 anys.

Els tres primers àlbums d’estudi d’Adele van ser batejats en funció de l’edat que tenia en moments clau de la seva evolució creativa: va llançar ‘19’ el 2008; ‘21’, el 2011, i ‘25’, el 2015.

Adele va anunciar l’abril del 2019 el seu divorci de l’empresari el director executiu d’organitzacions benèfiques Simon Konecki, un procés que va concloure el març passat. Tots dos comparteixen la custòdia del seu fill de vuit anys, Angelo

Notícies relacionades

Des d’aleshores, ha estat vinculada al raper britànic Skepta i recentment va confirmar la seva relació amb l’agent esportiu nord-americà Rich Paul.

En els últims anys ha experimentat una transformació física bastant radical, baixant diverses talles. Ella mateixa ho va explicar a ‘Saturday night live’ l’octubre del 2020: «Sé que estic molt, molt diferent des de l’última vegada que em van veure», va assegurar en el seu monòleg d’obertura. «Però en realitat, a causa de totes les restriccions de Covid, vaig haver de viatjar lleugera d’equipatge i només vaig poder portar la meitat de mi. I aquesta és la meitat que vaig escollir».

Temes:

Adele