’ARTISTA SINGLE’

Adele firma l’acord de divorci: custòdia compartida i sense despeses de manutenció

La cantant britànica i l’empresari nord-americà, amb un fill en comú, van iniciar els tràmits de separació fa un any i mig

 

  / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

Any i mig després d’interposar la demanda de separació, Adele Laurie Blue Adkins, artísticament coneguda com Adele, ha arribat finalment a un acord de divorci amb Simon Konecki.

Segons el portal TMZ, entre els acords firmats per l’exparella, la cantant britànica de 32 anys no haurà de pagar cap despesa en concepte de pensió al seu exmarit. Adele i Simon també han acordat compartir la custòdia del seu fill Angelo de 8 anys, per la qual cosa tampoc s’ha establert cap pagament per la manutenció del nen.

«Estan compromesos a criar junts el seu fill amb amor», declarava un representant de la cantant quan la ruptura de la parella era ja un fet.

Repartiment al 50%

Tot i que la major part de l’acord de divorci s’ha mantingut en secret, segons algunes fonts van apuntar al principi del procés que Adele, segona artista més ben pagada del Regne Unit, hauria hagut de repartir al 50% el seu patrimoni, estimat en 171 milions d’euros, amb el seu exmarit, ja que en principi la parella no va firmar cap acord prenupcial. Però el britànic ‘The Sun’ va publicar que els tants per cents podrien variar en funció de les al·legacions presentades pels advocats, com la convivència prèvia o els guanys comuns.

Notícies relacionades

La guanyadora d’alguns premi Grammy, el Globus d’Or, Oscar 2012 a la millor cançó original i membre de l’Orde de l’Imperi britànic es va casar amb l’empresari nord-americà de 46 anys en un casament secret el 2012, però la parella no va fer públic el seu enllaç fins al 2017. Adele i  Simon Konecki es van conèixer gràcies a un amic en comú, el cantant Ed Sheeran. L’octubre del 2012, naixia el seu primer i únic fill fins ara.

El setembre del 2019, Adele interposava una demanda de separació que finalment ha cristal·litzat amb la firma de l’acord de divorci.

Temes:

Adele Divorci