Conduïa begut

El ‘youtuber’ Salva destrossa a Andorra el seu Aston Martin nou en un accident

  • L’‘influencer’’ va explicar en un vídeo que el vehicle, que li havia costat entre 140.000 i 160.000 euros, estava valorat a Espanya en 200.000

El ‘youtuber’ Salva destrossa a Andorra el seu Aston Martin nou en un accident
1
Es llegeix en minuts

El ‘youtuber’ malagueny Salvador Verdurgo, més conegut com Salva, és un dels ‘youtubers’ que es va mudar a Andorra per pagar menys impostos i compta amb una comunitat de 5 milions i mig de subscriptors a Youtube i gairebé 2 milions a Instagram. Acostuma a fer vídeos fardant dels seus privilegis i el 15 de juliol presentava la seva nova adquisició als seus seguidors, un Aston Martin. A més, la setmana passada revelava, a través de Youtube, que li havia costat «entre 140.000-160.000 euros» i que a Espanya està valorat en 200.000 euros. En aquest mateix vídeo explica que poder comprar aquest cotxe ha sigut «un somni fet realitat». No obstant, en menys de 10 dies el seu somni s’ha convertit en malson.

Notícies relacionades

Diumenge a la matinada, el ‘youtuber’ va tenir un accident a prop de l’encreuament d’Erts, i el cotxe d’alta gamma va quedar totalment destrossat. En l’accident no hi va haver cap altre vehicle involucrat i no va patir ferides greus.

Segons Salva, el motiu de l’accident va ser perquè va intentar esquivar un animal que hi havia a la carretera. Però segons informen mitjans andorrans, va donar positiu en el test d’alcoholèmia.