Rècord Guiness

Dubai obre la piscina més fonda del món

La instal·lació té 60 metres de profunditat i l’equivalent a sis piscines olímpiques d’aigua

Record Guiness de la Piscina mas profunda Deep Dive Dubai

Record Guiness de la Piscina mas profunda Deep Dive Dubai

1
Es llegeix en minuts

Dubai ha registrat aquesta setmana un nou rècord mundial amb la piscina de busseig més fonda del món, amb la qual busca atraure de nous turistes en plena pandèmia. Oberta als visitants internacionals des del juliol del 2020, la ciutat exhibeix regularment noves atraccions faraòniques entre els seus gratacels i altres illes artificials.

«És una piscina de 60 metres de profunditat, 15 metres més que la següent i dues vegades més gran», ha declarat Jarrod Jablonski, director de Deep Dive Dubai, que gestiona el projecte.

14,6 milions de litres

La piscina ha obert les seves portes al públic aquest dimecres i conté un volum d’aigua equivalent a sis piscines olímpiques, uns 14,6 milions de litres. L’acadèmia Guinness dels rècords ha confirmat aquest nou rècord.

Amb llums i música ambient, l’atracció protegeix dos «hàbitats submarins». Els submarinistes poden explorar els fons d’una ciutat perduda reconstruïda, coberts d’objectes de la vida corrents i recoberts d’una vegetació abundant.

Una hora per 345 euros

Notícies relacionades

«Es volia recordar l’herència del busseig en apnea als Emirats» i de «la pesca a la perla», d’on ve la forma d’ostra de l’estructura externa, ha explicat el director, un americà originari de Florida. Una sessió d’una hora costa entre 500 i 1.500 dírhams (aproximadament 115 a 345 euros).

L’any 2019, Dubai havia acollit més de 16 milions de turistes. Amb el llançament l’octubre de l’exposició universal, l’emirat espera fer el ple de visitants, després d’un any i mig marcat per la crisi sanitària.

Temes:

Piscines