Conegut pel seu sobrenom Swavy

El ‘tiktoker’ Babyface.s mor tirotejat als 19 anys

Es desconeixen les causes del tiroteig, però va passar en un districte nord-americà perillós

El ‘tiktoker’ Babyface.s mor tirotejat als 19 anys
1
Es llegeix en minuts

El ’tiktoker’ conegut com a Swavy i Babyface.s ha mort tirotejat. El jove de 19 anys, el veritable nom dels quals era Matima Miller, i que tenien 2,5 milions de seguidors en aquesta xarxa social, va ser víctima d’un tiroteig al veïnat Southbridge, al districte de Delaware (EUA), dilluns al matíDe moment es desconeixen les causes del tiroteig.

Miller publicava regularment vídeos seus ballant en espais públics com centres comercials. També va rebre més de 100 milions de m’agrada en clips i tenia gairebé 400.000 seguidors a Instagram.

Segons publica TMZel tiroteig de dilluns passat és el número 82 que es produeix a la ciutat de Wilmington des de començament d’any, i en 16 d’ells hi va haver víctimes mortals. En el mateix període de l’any passat, 73 persones van ser víctimes de tirotejos, i 11 van morir com a conseqüència dels trets.

Notícies relacionades

El primer a assenyalar la pèrdua del tiktoker va ser Damaury Mikula, un youtuber molt amic del mort. «Era un paio genial, només volia fer vídeos, i veure com se n’ha anat... és molt dur», diu entre llàgrimes. «Mai va fer mal a ningú, no té sentit».

Mikula no explica gaires detalls del fet, però dona a entendre que va ser un tret fortuït i que el jove no tenia res a veure amb l’incident que va acabar amb la seva vida.