Premis de Hollywood

Els millors vestits de l’alfombra vermella dels Oscars 2021

  • Abundància de glamur en la tornada de les estrelles de Hollywood a una gala amb desfilada real

  • Elles van enlluernar, amb Zendaya i Carey Mulligan al capdavant, i ells també ho van donar tot, com Colman Domingo i el seu impressionant esmòquing fúcsia

Els millors vestits de l’alfombra vermella dels Oscars 2021
6
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tal com va demanar l’Acadèmia, l’alfombra vermella dels premis Oscar no admetria ni pijames ‘prêt-à-porter’, ni vambes, ni vestits de gala des de la sala de casa. Les estrelles més rutilants de Hollywood van fer cas del ‘dress code’ exigit i van presentar el glamur de sempre en directe. Res competeix amb els Oscars i aquesta gala va ser com una tornada a la normalitat aC. (abans de la Covid). En un any en què fins i tot anar al cine a veure una pel·lícula no ha sigut una tasca fàcil, va tornar l’elegància de la pantalla gran: les dones van estar tan impressionants com sempre i els homes fins i tot es van esforçar més de l’habitual, inspirats per aquell vestit-esmòquing de Billy Porter de fa dos anys . Aquesta és una selecció dels 10 millors ‘looks’ que van trepitjar, per fi, la ’red carpet’ dels Oscars 2021:

Zendaya, de Valentino

Per aclamació popular, segurament va ser el ‘look’ triomfador de la nit. Zendaya va tornar a sobresortir entre les més glamuroses de la nit amb el seu Valentino Alta Costura de gasa groc fluorescent estil disco, i amb una part de dalt gairebé escindida de la faldilla. Va rematar la seva elecció amb joies de Bulgari i la melena deixada anar amb la ratlla enmig.

Carey Mulligan, de Valentino

Carey Mulligan, nominada a la millor actriu per la seva interpretació d’una estudiant de medicina que es venja de la violació de la seva amiga a ‘Una joven prometedora’, va ser sens dubte una de les protagonistes de la nit amb el seu dramàtic Valentino de la col·lecció Haute Couture primavera/estiu 2021 de Pierpaolo Piccioli, un model daurat iridescent amb el ventre descobert i una llarga cua, adornada amb perles i lluentons. Malgrat la seva voluptuositat, el model enamora pel seu aire juvenil gràcies al top tipus bandana.


Regina King, de Louis Vuitton

La directora Regina King va enlluernar una vegada més amb un Louis Vuitton personalitzat dissenyat per Nicolas Ghesquière i cobert amb la quantitat més gran de vidres Swarovski que la marca hagi utilitzat en una sola peça. Un vestit celeste d’inspiració conte de Disney amb espatlles en ala de papallona, amb escot en ‘V’ i cua amb detalls de plata.

Amanda Seyfried, d’Armani Privé

Ja versada en la moda de l’edat d’or de Hollywood (la dècada dels anys 30 i 40), gràcies al seu paper de Marion Davies a ‘Mank’, Amanda Seyfried va enlluernar amb els plecs carmesí d’Armani Privé que contornaven com pètals de flor, gràcies al tul de línia sirena amb un profund escot en ve baixa, una faldilla voluminosa i un detall de volants al pit. Per molts, el model més sofisticat i elegant de la nit. Per als cabells l’aposta va ser per un bonic recollit baix, molt elegant, amb la ratlla a un costat i un perfecte acabat polit. El maquillatge també va conquerir, especialment pels tons triats, ombres liles per la mirada i un intens to borgonya per ressaltar els seus llavis.

Margot Robbie, de Chanel

L’actriu va aprofitar l’alfombra vermella per presentar el seu nou pentinat (que, a més, és el tall tendència per a l’estiu): un serrell recte llarg acabat d’estrenar amb laterals llargs i desfilats que acaben camuflant-se amb els cabells, recollits amb una cua baixa. Va combinar el seu nou ‘look’ amb un vestit de Chanel Couture Fall 2019. I és que Robbie ha sigut ambaixadora de la casa durant anys i ha triat els seus dissenys per acudir a diferents esdeveniments. El d’aquesta nit era un vestit-joia que va requerir 205 hores de feina. Amb tirants i botons i tall sirena, brillava gràcies al seu encaix metàl·lic envellit. L’‘outfit’ el va completar amb un ‘clutch’ negre i joies de Chanel.

Halle Berry, de Dolce & Gabbana

Una altra de les reines de la ‘red carpet’ també va aprofitar la gran cita del cine (i la moda) per mostrar la seva nova tallada de cabells. A diferència de Margot Robbie i el seu serrell cortina, Halle Berry va ser més radical, amb un micro bob llis i amb miniserrell despuntat. La primera afroamericana que va guanyar un Oscar com a protagonista per ‘Monster’s Ball’, va ser una de les presentadores de la gala, per a la qual va triar un vestit vaporós de color rosa de Dolce&Gabbana.

Vanessa Kirby, de Gucci

L’actriu britànica de 33 anys de ‘Fragmentos de una mujer’, Vanessa Kirby va desfilar per l’alfombra vermella amb un model minimalista firmat per Gucci, un vestit rosa clar amb escot de cor, cua i obertura a la cintura. Tan sexi com elegant, amb l’esquena totalment descoberta. Com altres de les seves companyes, el model també tenia el cos, la part superior del vestit, gairebé escindida de la faldilla, un detall que és tendència. L’actriu el va combinar a la perfecció amb un collaret de diamants i uns cridaners llavis vermells.

Colman Domingo, de Versace

L’home més atrevit i ‘cool’ de la nit va ser l’actor de ‘La madre del blues’. Ell mateix va explicar el seu espectacular esmòquing fúcsia en un ‘post’ d’Intagram. «Vestit personalitzat a mida en un vibrant color fúcsia, icònic, de Versace. Compost per una jaqueta de vestit amb solapa de bec». El model va adornat amb un brodat amb efecte líquid de ¡4.500 preciosos vidres Swarovski! i lluentons que cobreixen les espatlles de la jaqueta en un efecte degradat. «¡150 hores de feina de brodat!», va exclamar Domingo. Gràcies Versace per associar-te amb mi aquesta nit», va escriure l’actor.

Lakeith Stanfield, de Saint Laurent

L’actor de ‘Judas y el mesías negro’ va rescatar els 70 amb un conjunt molt retro que, no obstant, traspuava frescor. Una granota negra personalitzada de Saint Laurent by Anthony Vaccarello amb camisa blanca de coll de gran format. «Vaig anar als Oscars lluint com un senyor, però com que és un bar sec, tornaré cap a casa», va escriure l’actor, de 29 anys, a Instagram juntament amb un primer pla del seu ‘look’.

Riz Ahmed, de Prada

El músic i actor nominat per ‘Sound of metal’ va sorprendre els assistents dels premis de l’Acadèmia lluint un esmòquing blau marí en combinació amb negre de Prada. La brillant substitució de la camisa per un suèter de coll Perkins el va col·locar instantàniament a la llista dels homes més elegants de la 93a edició dels premis Oscar.

TOTES LES FOTOS D’AQUESTA NOTÍCIA SÓN D’EFE I AFP

Club d’Estil d’EL PERIÓDICO

Al Club d’Estil d’EL PERIÓDICO ens agrada estar a l’última, ens interessa la moda i la bellesa i totes les tendències en estil de vida, decoració i regals. Aquí us explicarem què és l’última moda al carrer i també les xarxes socials, i us donarem trucs perquè no se us escapi res. És molt fàcil unir-se al club. Registreu-vos a Entre Tots i escriviu-nos per explicar-nos les vostres inquietuds o compartir les vostres experiències.