Viral a les xarxes socials

Mor Gen, el gos famós pels seus mems

  • El gos de raça corgi, amb només cinc anys, va aconseguir més de 200.000 seguidors a Instagram i convertir-se en tota una celebritat d’internet

Mor Gen, el gos famós pels seus mems
2
Es llegeix en minuts

Gen, el famós gos de raça corgi que ha protagonitzat milers de mems virals a internet, moria diumenge passat als cinc anys. Amb un emotiu missatge cap al seu company, Chikomaru, l’amo de Gen, anunciava a les xarxes socials la mort davant els més de 200.000 seguidors que l’animal havia aconseguit a Instagram a causa de les seves divertides i adorables ganyotes.

Li van detectar un limfoma maligne

Només una setmana abans del trist desenllaç, a Gen li havien detectat un limfoma maligne a la barbeta, un subtipus de càncer molt comú entre els gossos que pot arribar a causar tos i dificultat per respirar o menjar.

Al costat d’una foto del gos a la clínica veterinària, el seu amo anunciava a Instagram la malaltia que tenia la mascota i també lamentava que «només hi hagi tres tipus d’antibiòtics eficaços». A la mateixa publicació, escrita en anglès i japonès, també explicava com la malaltia estava privant l’animal de menjar la seva carn preferida i que s’hauria de sotmetre a una revisió mèdica més exhaustiva.

«Per desgràcia, es requereix anestèsia per a un examen detallat però aquest nen [Gen] no la pot rebre perquè té un trastorn del nervi cranial des que es va convertir en pare», afegia.

Emotiu comiat a les xarxes socials

Gen ja s’havia convertit en tota una celebritat d’internet gràcies a la multitud de mems i ganyotes gracioses que el seu amo, un japonès anomenat Chikomaru, compartia a les seves xarxes socials.

Per tant, no és estrany que la publicació de l’anunci de la seva mort s’omplís de missatges emotius i carinyosos cap a Gen, a qui agraïen les rialles i moments que els havia fet passar.

Notícies relacionades

«Així és com sempre el recordarem: Sense por, lliure i desinhibit», va escriure el seu amo a la publicació de l’anunci. Chikomaru decidia acompanyar el post de comiat amb una fotografia de Gen fent un salt i jugant amb les fulles caigudes de la tardor. «Sisplau, no el recordeu amb tristesa, sinó amb alegria», afegia. «Encara estem devastats però ens agradaria agrair el carinyo i recolzament de tothom al llarg de la seva vida. És reconfortant saber que el Gen era tan estimat i que el seu cor pur va aconseguir arribar a tantes persones», va escriure.

Els seguidors del famós gos han continuat mostrant el seu carinyo a les xarxes socials cap a l’animal, a qui sempre podran recordar gràcies a la multitud de mems que ha deixat el seu llegat.