El xef David Muñoz revoluciona les xarxes amb la seva ‘paella madrilenya’
La publicació ha rebut molts comentaris per part dels seus seguidors que diuen que «de paella en té ben poc»
David Muñoz, en la presentació del nou Diverxo. /
El cuiner Dabiz Muñoz, del restaurant Diverxo, ha tornat a revolucionar les xarxes socials. I ho ha fet després de penjar la imatge d’una paella que a simple vista sembla que va acompanyada de sushi. El xef diu a la publicació que porta «molls al vapor i caviar breument rostit al sarment, sofregit de bitxos fumats i brou de les espines del moll amb vi de xerès i pells de yuzu».
La imatge no deixa desapercebut a ningú i fins al moment ha rebut més de 4 mil comentaris. A la publicació anomena el plat ‘paella madrilenya’, cosa que sembla no haver agradat gaire als seguidors. De fet, un d’ells li comenta: «Digues-ne arròs a la ‘movida’ madrilenya i quedes genial. De paella en té ben poc». Ja sabem que la paella és un plat que sempre suscita molta polèmica.
Paella madrilenya de molls al vapor i caviar breument rostit al sarment, sofregit de bitxos fumats i brou de les espines del moll amb vi de xerès i pells de yuzu!!! ❌⭕❌⭕❌⭕❌⭕❌⭕ .Publicada per Dabiz Muñoz dilluns, 25 de gener del 2021
- Carme Coma: "He sentit por, vergonya i fàstic durant aquests cinc anys"
- Gran desplegament al Fòrum La festa dels esports urbans
- Relleu Sergi Biosca, nomenat nou conseller delegat de Seidor
- Educació Quasi la meitat d'alumnes d'FP sense plaça no tenen els requisits
- El gremi diu que té llits per tancar els pisos turístics
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Accident mortal Els Mossos ratifiquen que la maquinista de Montcada va donar positiu en drogues, però matisen que els resultats no són concloents
- Festa Major Arriben les festes de Santa Tecla a Tarragona: Què no et pots perdre?
- Educació Quasi la meitat d'alumnes d'FP sense plaça no tenen els requisits
- Tema de diumenge ¿Com està el cotxe elèctric?