FAMÍLIA D’ARTISTES

Gloria Camila Ortega debuta a ‘Dos vidas’, la nova sèrie de TVE-1

· El dilluns 25 de gener La 1 emet el primer capítol a les 16:30 hores

· Laura Ledesma i Amparo Piñero protagonitzen la ficció en què participa la filla d’Ortega Cano.

· RTVE digital oferirà el 23 i 24 de gener, a les 16.00 hores, la preestrena en exclusiva dels dos primers capítols 

Gloria Camila Ortega debuta a ‘Dos vidas’, la nova sèrie de TVE-1
2
Es llegeix en minuts

La Carmen i la Julia, àvia i neta, són dues dones de molt més en comú que la mateixa sang. Són dues inconformistes disposades a canviar el món, a aconseguir complir els seus somnis, a ser propietàries del seu propi destí i a lluitar per l’amor, tot i que tot estigui en contra seu. Aquesta és la història de ‘Dos Vidas’ la nova sèrie diària de La 1 que preestrenarà RTVE Digital ambientada a l’Espanya actual i a la colònia de Guinea Espanyola dels anys cinquanta on viuen, en temps molt diferents, neta i àvia. En aquesta història de dues vides Gloria Camila interpreta en el seu debut la Cloe, una noia presumida i espontània.

Laura Ledesma i Amparo Piñero encapçalen l’ampli repartiment que completen Cristina de Inza, Sebastián Haro, Oliver Ruano, Aída de la Cruz, Miguel Brocca, Iván Mendes, Kenai White, Gloria Ortega, Chema Adeva o Iago García, entre d’altres. ‘Dos vidas’, gravada en platós i exteriors del Parc Rural d’Anaga a Tenerife i de Madrid, és una idea original de Josep Cister Rubi.

Una història de ‘Dos vidas’

Notícies relacionades

La Julia és una dona que ha passat els seus 30 anys vivint una vida que no li pertany i, la mateixa setmana del seu casament, descobreix que el seu veritable pare acaba de morir i li ha deixat en herència una casa a la serra. Disposada a retrobar-se amb ella mateixa i revelar aquell passat que se li ha ocultat sempre, arriba al bonic poble on va viure el pare que mai va conèixer. Aquest univers rural, totalment nou, fascina la Julia. Però el que més li impressiona són uns quaderns de viatge escrits 70 anys enrere per la seva pròpia àvia.

La Carmen compleix el seu somni al desembarcar a la Guinea Espanyola: ¡per fi podrà conèixer les meravelles que el seu pare, un important empresari fuster, li explicava a les seves cartes! Tot i que les immenses selves, els infinits rius que coneix de la mà del Kiros, un dels homes negres que treballa per al seu pare, superen en escreix les seves expectatives. Però tota aquesta il·lusió xoca amb les rígides normes que regeixen la colònia als anys 50. Unes normes que s’oposen a l’amor que comença a néixer entre el Kiros i la Carmen.

Temes:

TVE