Crítica destructiva

Isabel Rábago anomena «gilipolles» al ‘gamer’ LOLiTo FDEZ per mudar-se a Andorra

El programa ‘Ya es mediodía’ ha dedicat diversos minuts a criticar els creadors de contingut que marxen al principat per pagar menys impostos

1
Es llegeix en minuts

En els últims dies, els famosos creadors de contingut han passat de Twitch, YouTube, Instagram i TikTok a ocupar portades i hores de tertúlia a la televisió. No ha sigut ni pels rècords d’audiència ni pel seu gran pes en la indústria de l’entreteniment. Molts en senten a parlar ara que ha tornat a ressorgir la polèmica dels creadors de contingut que se’n van a Andorra amb l’objectiu –ja sigui principal o secundari– de pagar menys impostos. D’entre totes les crítiques que han rebut els que han marxat d’Espanya, una de les més fortes ha sigut la d’Isabel Rábago, tertuliana del programa ’Ya es mediodía’ de Telecinco. «S’ha de ser gilipolles», ha dedicat Rábago a LOLiTO FDEZ, que destaca pel seu talent en videojocs bèl·lics.

Si bé és cert que les paraules que va dir LOLiTO quan va anunciar el seu trasllat a Andorra no van ser les millors, ell mateix va admetre que havia enviat un missatge «lamentable» i va demanar disculpes poques hores després de dir que «a mi Espanya m’ha donat molt poc». Malgrat haver-se penedit, el que ha quedat per a la posteritat és el polèmic missatge inicial que va donar LOLiTO deixant clar que el motiu de la seva marxa al Principat era perquè «a Andorra es paguen impostos però no t’ofeguen com aquí a Espanya». Dos anys després d’aquesta crítica de l’‘streamer’ malagueny, quedarà lligat al seu discurs l’opinió poc políticament correcta que han expressat a Tele 5 sobre LOLiTO.