Nova aventura

Ibai Llanos i el seu equip abandonen G2 per crear la seva pròpia marca

· L’‘streamer’ ha explicat la importància que té per a ell poder gestionar al seu aire els seus continguts.

· Ibai no deixa G2 per cap problema amb el club, però ell i els seus companys volen més independència.

Ibai Llanos i el seu equip abandonen G2 per crear la seva pròpia marca
2
Es llegeix en minuts

L’1 de febrer del 2020 G2 Esports, un dels millors equips d’eSports del món, va firmar Ibai Llanos com a representant del club. En la mateixa acció, es van incorporar a G2 Ander, Reven i BarbeQ, creadors, de contingut i amics d’Ibai que han compartit casa durant l’últim any. En aquest temps, la popularitat de tots quatre ha arribat al punt que es van atrevir a fer un directe especial per la Nit de Cap d’Any, i van aplegar 552.345 espectadors en el moment de les campanades. El contracte que van firmar amb G2 tenia una durada de 12 mesos, i ara, uns quinze dies abans que acabi, Ibai ha anunciat que ell i els seus amics començaran una nova aventura.

El mes de novembre Ibai va anunciar en el seu Twitter que ell i els seus companys es mudarien a una casa més gran. En aquell moment, ja va fer públic que incorporarien tres nous membres a l’equip, però el que ningú podia imaginar era que seria sense formar part de G2.

Notícies relacionades

Deixar la tutela de G2 no és qualsevol cosa. L’equip, propietat de l’espanyol Carlos Rodríguez, més conegut com a ‘Ocelote’, finançava totes les despeses de la casa de G2 a Sant Cugat, així com el principal sou d’Ibai, Ander, Reven i BarbeQ. En l’anunci que va fer ahir Ibai en el seu directe de Twitch i que ja es pot trobar al seu canal de YouTube s’ha mostrat molt agraït tant a G2 com a Ocelot, i ha confessat que els han ofert renovar el contracte.

«Ja no formem part de cap institució»

Ibai ha donat a conèixer també que els patrocinadors del seu nou projecte seran espanyols, «marques molt mítiques d’Espanya» segons ha dit l’‘streamer’. D’aquesta manera, Ibai continua mostrant el seu sentit de responsabilitat amb el país. Malgrat dedicar gran part del vídeo a agrair el suport a G2, Ibai ha volgut remarcar els punts positius de d’escollir desvincular-se de l’equip, com més llibertat creativa i la possibilitat de gestionar com vulguin els recursos per poder fer grans produccions de manera habitual. El dia 25 es faran públics tant els fitxatges com els primers espònsors, de manera que ben aviat es donarà a conèixer la marca del mediàtic Ibai Llanos.

Temes:

Youtubers